Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΟΡΔΕΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΒΙΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΡΙΖΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! ΑΥΤΟΣ Ο...ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Νομίζω ότι έχετε ήδη έχετε καταλάβει οτι ο πολιτισμός που γνωρίζαμε μέχρι χτες αργοπεθαίνει και την θέση του θα πάρει ένας άλλος πιο βάρβαρος και πιο ζωώδες !

Ελπίζω να γνωρίζετε ότι το είδος που εύκολα αλλάζει και προσαρμόζεται στης νέες ανάγκες είναι και αυτό που συνήθως επιβιώνει…και ελπίζω να έχετε αρχίσει να κατανοείτε ότι οι νέες ανάγκες έχουν να κάνουν με απόλυτη παραβατικότητα…με κατάργηση νόμων και ελευθεριών και με …



την φυσική πλέον επιλογή της επιβίωσης !!

Αν αργήσεις να περάσει κάποιος από τον παλιό πολιτισμό στον νέο που έρχεται καθημερινά…αν δηλαδή την μικρή κρίσιμη στιγμή διστάσει γιατί κάτι είναι παράνομο,ηθικό κλπ…τότε τα δευτερόλεπτα που θα διστάζει στον νεοεισερχόμενο πολιτισμό ΤΟΥΣ ….θα του κοστίζουν ακριβά!
Ίσως και την ζωή του !!!

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ...

ETΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ... 




ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Επίθεση Αφρικανού σε Ιταλίδα για να της πάρει την τσάντα... Σκληρές εικόνες...που μας ξυπνούν πρόσφατες αναμνήσεις από το κέντρο Αθηνών.



Άλλο ένα βίντεο από την Ισπανία..όπου ειρηνικοί μετανάστες,που έρχονται για να εμπλουτίσουν την κουλτούρα μας, κακοποιεί σeξουαλικά Ευρωπαία γυναίκα. 



Γαλλία
«Mετανάστες» κάνουν πλάκα στους δρόμους του Παρισιού, δέρνοντας νεαρές Γαλλίδες..ή τραβώντας τους τις φούστες.

Ισπανία- Ομάδες Αφρικανών σπέρνουν τον τρόμο...



























eglimatikotita.gr

1 σχόλιο: