Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! "ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ", ΦΩΝΑΖΑΝ! ΒΙΝΤΕΟ.

ΟΡΓΗ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Α.ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ 
Συγκλονίζουν τα όσα δραματικά έλαβαν χώρα στην Κολωνία με βίντεο να έρχονται στην δημοσιότητα που κυριολεκτικά προκαλούν φρίκη αλλά και τρόμο για το τι έρχεται σε μια ΕΕ που διαλύεται. Τα θύματα του βιασμού...
και σεξουαλικής παρενόχλησης από 1.000 λαθρομετανάστες μιλούν για πρώτη φορά για όσα έζησαν ενώ η γερμανική κοινή γνώμη έχει εξαγριωθεί με την πολιτική της Μέρκελ.
 
Η Γερμανική Γενική Ομοσπονδιακή Διεύθυνση κατά Εγκλημάτων ανέφερε ότι  το "παιχνίδι βιασμού" Taharrush έχει "εγκατασταθεί στην Ευρώπη" λέει η Die Welt.  
 
 Στο "παιχνίδι βιασμού" Taharrush μεγάλες ομάδες Αράβων περικυκλώνουν το θύμα σε κύκλους , συνήθως "δυτική" γυναίκα ή γυναίκα που φοράει "δυτικό" ντύσιμο και τότε την βιάζουν.  
 
Ο άντρας στον μέσα κύκλο είναι ο πρώτος που την βιάζει, ο επόμενος κύκλος είναι θεατές ενώ η αποστολή του τρίτου κύκλου είναι να αποσπά την προσοχή από το τι συμβαίνει.  
 
Το Taharrush  εμφανίστηκε στην Αίγυπτο ως είδος "ομαδικού βιασμού"...
 
Μέχρι τώρα 516 γυναίκες προχώρησαν σε καταγγελία και κατέθεσαν στις γερμανικές αρχές ότι πλήθος λάθρο τις κακοποίησε με την αστυνομία ανήμπορη να αντιδράσει και να δίνει απλά συμβουλή να μην βγαίνουν μόνες τους έξω τη νύχτα...
 
Επιθέσεις δεν έλαβαν χώρα μόνο στην Κολωνία αλλά και σε Σουηδία, Φιλανδία, Αυστρία, Ελβετία, Ζυρίχη, Αμβούργο, Βιέννη, Στουτγκάρδη, Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Σάλτσμπουργκ, Ντίσελντορφ....
 
Στην Κολονία βρέθηκαν σημειώματα τα οποία μεταφρασμένα από Γερμανικά γράφουν φράσεις όπως, «Θέλω να σε γ**σω» και, «Θα σε σκοτώσω» ενώ σε βίντεο μουσουλμάνος μετανάστης καυχιέται για το πώς αυτός και οι φίλοι του βίασαν μια παρθένα κοπέλα μέχρι που κατέληξε «γεμάτη βρώμα και σπέρμα» και «εντελώς ισοπεδωμένη».
 
Συγκεκριμένα αναφέρει:
 
«Φίλε ήμασταν εφτά τύποι. Μερικοί στο πάτωμα, τρεις στα κρεβάτια. Ήτανε κουκέτες. Την ξεπαρθένεψε. Ήταν παρθένα. Πρέπει να το φανταστείς! Παρθένα! Και ήμασταν έξι άντρες πάνω στο κρεβάτι, φίλε.... πηδήξαμε από πάνω, αυτή ούρλιαζε ...και κρατούσαμε τα πόδια της φίλε..... Μπανγκ....Παρθένα, φίλε! Μπράβο, φίλε! Σου ορκίζομαι. Έκλαψε μετά από αυτό, δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Και εμείς σαν γουρούνια τη φτύσαμε. Πασαλειμμένη με σπέρμα και βρωμιά. Αρμεχτήκαμε καλά.»
 
Ταυτόχρονα, η Μισέλ, 18 ετών, μίλησε δημοσίως για τις στιγμές τρόμου που έζησε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς έξω από τον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας.
 
Η Μισέλ ήταν με 11 φίλες της όταν περικυκλώθηκαν από 20 έως 30 άνδρες..
 
“Καταφέραμε να φτάσουμε στον Καθεδρικό ναό» που βρίσκεται απέναντι από τον κεντρικό σταθμό.
 
Οι κοπέλες είχαν πιαστεί μεταξύ τους για να περάσουν: “Ήταν οργισμένοι και προσπαθούσαμε να διασφαλίσουμε ότι καμιά μας δεν θα την τράβαγαν ανάμεσά τους».
 
“Μας άρπαζαν και εμείς προσπαθούσαμε να διαφύγουμε όσο πιο γρήγορα γινόταν».
 
Καθώς οι κοπέλες κινούνταν οι άνδρες τους έβαζαν χέρι και παράλληλα τις λήστευαν. Κινητά τηλέφωνα, τσάντες, πορτοφόλια κλάπηκαν μέσα από τα χέρια τους.
 
“Ήταν 12.30 όταν γυρίσαμε στον κεντρικό σταθμό για να πάρουμε το τρένο, το οποίο υποτίθεται θα έφευγε στη 1.00. Υπήρχαν όμως πάρα πολλοί άνθρωποι και ήταν δύσκολο να φτάσεις στις αποβάθρες».
 
“Όταν έφτασα στον σταθμό συνειδητοποίησα ότι το τρένο μου δεν θα έφευγε. Τότε αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω στην πλατεία, να περάσω πάλι μέσα από τους άνδρες και να περπατήσω μέχρι το σπίτι μου».
 
Μια άλλη νεαρή γυναίκα, η Κάτια Λ., έδωσε μια φρικιαστική μαρτυρία από την εμπειρία της την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
 
“Όταν βγήκαμε από τον σταθμό εκπλαγήκαμε από αυτό που μας περίμενε. Ήταν μόνο αλλοδαποί άνδρες. Καθώς περνούσαμε ανάμεσά τους ένιωσα ένα χέρι στα οπίσθιά μου και ένα άλλο στα στήθη μου».
 
“Στο τέλος με έπιαναν παντού. Ήταν ένας εφιάλτης. Αν και φώναζα και τους χτυπούσα, αυτοί οι τύποι δεν σταματούσαν. Είχα απελπιστεί. Πρέπει να με χούφτωσαν τουλάχιστον 100 φορές σε απόσταση 200 μέτρων».
 
“Ευτυχώς φορούσα παντελόνι. Εάν φόραγα φούστα θα με είχαν γδύσει».
 
Μια 24χρονη φοιτήτρια, η Έβελιν, είπε στη γερμανική εφημερίδα Bild. “Φόραγα μια φούστα μέχρι τα γόνατα. Και ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι από πίσω μου, κάτω από τη φούστα. Γύρισα αμέσως και είδα ένα χαμογελαστό πρόσωπο».
 
“Τα μόνα αγγλικά που έλεγαν ήταν "χέι μπέιμπι". Με άρπαξαν εκεί και μου κρατούσαν τα χέρια. Ήταν ένας εφιάλτης. Είχαμε παγιδευτεί από ένα πλήθος».
 
"Κανείς δε μπορεί να μου πει ότι αυτό δεν είχε συμφωνηθεί ή προετοιμαστεί. Πρέπει να βρούμε πωε συνέβη αυτό το τρομερό έγκλημα" είπε ο Maas στην Bild.
 
Στη Σουηδία η αστυνομία κατηγορείται ότι συγκάλυψε μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις προσφύγων από το Αφγανιστάν και λάθρο σε μουσικό φεστιβάλ.
 
Ο αξιωματικός Peter Agren που ήταν υπεύθυνος κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες και αποκάλυψε ότι "μερικές φορές δεν τολμάμε να τα αναφέρουμε επειδή θα πέσει στα χέρια των "Σουηδικών Δημοκρατικών", ένα κόμμα κατά της μετανάστευσης"...
 
H Anna, 15 ετών, αποκάλυψε ότι αυτή και οι φίλες της έχουν συχνά δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από ομάδες στο φεστιβάλ....
 
Η Fanny,17 ετών, μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση και τόνισε ότι οι λάθρο την άγγιζαν στο στήθος...παντού: "Ένοιωθα αβοήθητη, προσπάθησαν να μας σταματήσουν και να μας χτυπήσουν... Δεν το ανέφερε στην Αστυνομία, δεν είδα πουθενά αστυνομικούς".
 
Η γερμανική πόλη Bornheim απέκλεισε τους πρόσφυγες από συμμετοχή σε δημόσια πισίνα μετά από μια σειρά σεξουαλικών παρενοχλήσεων.
 
Σύμφωνα με τον ειδικό της Deutsche Welle, Μπερντ Ρίγκερτ, όσα συνέβησαν θα αποτελέσουν την αρχή του τέλους για την καριέρα της Μέρκελ η οποία ακύρωσε το ταξίδι της στο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός 
 
Η απόφαση αυτή οφείλεται στην αυξανόμενη πίεση στο εσωτερικό της Γερμανίας, μετά τις οργανωμένες επιθέσεις μεταναστών κατά γυναικών το βράδυ της πρωτοχρονιάς στην Κολωνία.
 
«Κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί είτε να αλλάξει την πολιτική της είτε να παραιτηθεί από την καγκελαρία», τόνισε ο Ρίγκερτ, προσθέτοντας ότι το σκάνδαλο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς οδηγούν σε αδιέξοδο τη χώρα.
 
Σε βίντεο θα δείτε ακόμη μουσουλμάνο που περιφερόταν σε κοιμητήριο στην περιοχή Κανγκάσαλα της Φιλανδίας τον Δεκέμβριο του 2015, να κοροιδεύει τους χριστιανούς καθώς και τους Φιλανδούς που είναι θαμμένοι εκεί και μουσουλμάνουν να χτυπούν κοπέλα...

pronews.gr


4 σχόλια:

  1. Τα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τις γυναίκες τους και τις κόρες τους να δουν το VIDEO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα ΜΟΥΛΩΧΤΑ στήνουν Κέντρο Φιλοξενίας ΛΑΘΡΟμεταναστών στη Ροδόπολη Σέρρών – Αντιδράσεις από τους κατοίκους!

    27/9/15
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...


    πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/01/%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bb%cf%89%cf%87%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%bf%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%af.html#ixzz3xPYetQK3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Παγκοσμιοποίηση, όπως πάει το πράγμα, θα σωρεύσει
    πολλά δεινά στους ανθρώπους.
    Πότε θα ξυπνήσουν οι λαοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να ξεσηκωθούμε δεν υπάρχει άλλος δρόμος . Θα μας κατασπαράξουν οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . Ο απατεώνας Τσίπρας είναι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ της Ελλάδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή