Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ! ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ DAVID BOWIE!!!

-
- Το ένα μετά το άλλο τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν την είδηση του θανάτου του μεγάλου τραγουδιστή
- Ο θάνατός του ανακοινώθηκε και μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook
- Έπασχε από καρκίνο και έδινε μάχη τους τελευταίους 18 μήνες
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η είδηση του θανάτου του David Bowie έπεσε σαν "βόμβα" και βύθισε στο πένθος τους θαυμαστές του 

































Η είδηση πως ο Ντέιβιντ Μπάουι έφυγε από τη ζωή βυθίζει στο πένθος....


τους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο. Ο David Bowie πέθανε λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του και την κυκλοφορία του νέου του δίσκου Black Star. Ήταν μόλις 69 ετών αλλά τους τελευταίους 18 μήνες έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ίσως γι' αυτό τον τελευταίο καιρό απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις.
Κανείς δεν γνώριζε πως έπασχε από καρκίνο. Κανείς από τους θαυμαστές του, που εδώ και λίγες ώρες θρηνούν για το θάνατο του. Για το θάνατο της εφηβείας τους, τον νεανικών τους χρόνων, της φωνής που τους έκανε να κλάψουν, να γελάσουν, θα ερωτευθούν. Ο David Bowie θα είναι ζωντανός για πάντα στις καρδιές τους. Αλλά το σοκ πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 69 ετών, είναι τεράστιο.

Ο David Bowie χαρακτηρίστηκε εκκεντρικός. Κανείς δεν διαφωνεί πως ήταν θρύλος. Της ροκ, της γκλαμ ροκ. Της μουσικής. Τελεία. Αυτό ήταν ο David Bowie: μουσική. Έζησε στη ζωή του τα πάντα. Έρωτες, πάθη, λάθη, επιτυχίες. Μια ζωή γεμάτη από τα πάντα. Μια ζωή που θα ζήλευαν πολλοί.
Ο θάνατός του ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook και το Twitter. "O David Bowie πέθανε ήσυχα, περιστοιχισμένος από την οικογένειά του μετά από θαραλλέα μάχη με τον καρκίνο. Ενώ πολλοί από εσάς θα μοιραστείτε αυτή την απώλεια, σας ζητάμε να σεβαστείτε την οικογένειά του κατά την περίοδο του πένθους της" αναφέρει το μήνυμα που ανέβηκε στο Facebook.
newsit.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου