Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΑΛΛΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΚΡΑ...

Ακόμη τρία παιδιά προστέθηκαν στη λίστα με τα προσφυγόπουλα που...


έχασαν τη ζωή τους επιχειρώντας, μαζί με τις οικογένειές τους, να φτάσουν στην Ευρώπη. Το πρωί της Παρασκευής, σκάφος μη κυβερνητικής οργάνωσης περισυνέλεξε από τη θαλάσσια περιοχή του Αγαθονησίου τις σορούς τους.

Νωρίτερα στρατιωτικό φυλάκιο στην περιοχή είχε καλέσει σε βοήθεια, καθώς η λέμβος που μετέφερε τους πρόσφυγες είχε ανατραπεί και βυθιστεί. Είκοσι άνθρωποι διασώθηκαν.
Στο μεταξύ, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού που είχε προβεί σε καταδίωξη σκάφους διακινητή που διέφευγε προς τις τουρκικές ακτές, προσάραξε βραδινές ώρες της Πέμπτης, λόγω τεχνικού προβλήματος, σε αβαθή κοντά στις τουρκικές ακτές έναντι του Αγαθονησίου. Από την προσάραξη, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί μεταξύ των μελών του πληρώματος.

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Λιμενικού προέβη σε άμεση ενημέρωση του ομόλογου κέντρου της Τουρκικής Ακτοφυλακής στην Άγκυρα, προκειμένου να επιτευχθεί ταχεία αποκόλληση του σκάφους του Λιμενικού και απομάκρυνση του από την περιοχή.

Σημειώνεται ότι ο διακινητής είχε αποβιβάσει νωρίτερα, με το ταχύπλοο σκάφος, 20 πρόσφυγες στις ακτές της περιοχής «Ψιλή Άμμος» της Σάμου.

ΠΗΓΗ
volcanotimes.com

2 σχόλια:

  1. ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΤΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΛΑΘΡΕΠΙΔΡΟΜΗ
    ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CF%83-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πεθάνει ο Τζορτζ Σόρος και να πεθαίνουν κάθε μέρα τα προσφυγόπυλα και οι πρόσφυγες γιατί όλοι είναι λαθρομετανάστες-τζιχαντιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή