Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΝΟΠΛΩΣ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΠΑ-ΕΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ISIS ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ!

Το πόσο συριακή είναι ξενοκίνητη ένοπλη μισθοφορική  οργάνωση που αποκαλείται από τους δυτικούς εντολείς της "μετριοπαθής" και "αντιπολίτευση" Free Syrian Army (FSA), το αποδεικνύει η ίδια της η σημαία!
Η οποία, είναι αυτή που επέβαλε τον 1932 στην Συρία, η αποικιοκρατική....

Γαλλία! Είναι σημαία ΚΡΑΤΟΥΣ- ΑΠΟΙΚΙΑΣ. Τέτοια "απελευθέρωση" προσπαθούν να επιβάλλουν με ένοπλη βία και καταστροφή οι μισθοφόροι των ξένων συμφερόντων που μας τους πλασάρουν ως "αντιπολίτευση" κτά του κακού Άσαντ. Ποιος άνθρωπος που αγαπάει την χώρα του θα την μετέτρεπε ποτέ σε ερείπια με όπλα για να ρίξει έναν κακό πρόεδρο! Ένας που την αγαπάει όχι! Ένας ξένος μισθοφόρος που δεν δίνει δεκάρα, όμως, ΝΑΙ!  Αυτό είναι ο FSA! Μία οργάνωση μισθοφόρων που στοχεύει να διώξει τον πρόεδρο του ανεξάρτητου κράτους για να πάρουν την θέση του τα ανδρείκελα της βάρβαρης αποικιοκρατίας και να επιστρέψει την χώρα στο καθεστώς του 1932!  
Τα τρία αστέρια συμβολίζουν την βολική διαίρεση  του πληθυσμού με βάση θρησκευτικές αιρέσεις: Σουνίτες, Δρούζοι και Αλαουίτες, ενώ για τους Χριστιανούς δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον από την αποικιοκρατική Γαλλία. Τυχαίο που όσο κατέστρεφαν εκκλησίες κι έκαιγαν χριστιανικά χωριά οι μισθοφόροι απελευθερωτές του FSA-βιτρίνα του I$I$, όλοι οι προοδευτικοί,  δημοκράτες της Δύσης έμεναν τόσο κουφοί και τόσο τυφλοί; Όλους αυτούς τους ενοχλούσε ο Άσαντ επειδή δεν είναι  δημοκρατικός  αλλά ταιριάζουν πολύ ιδεολογικά με τον  Ερντογάν  και τους Σαουδικτάτορες...   

Ενσωματωμένη εικόνα

1/5/2013 Ο Robert Ford Αμερικανός πρέσβης στην Συρία και συντονιστής της οργάνωσης "Φίλοι της Συρίας" (που φυσικά αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η πτώση του Άσσαντ) δίπλα του ο "φίλος" συνταγματάρχης του FSA Αμπντέλ Τζαμπαρ Αλ Οκαϊντι. 

Εικόνα από βίντεο 2/8/2013 O "συνταγματάρχης" του FSA, Αλ Οκαϊντι μαζί με τον αρχηγό του I$IL Αμπού Τζαντάλ στην αεροπορική βάση του Menagh στην βορειοδυτική Συρία, μαζί με άλλους μαχητές του ΙΣΙΛ. (το ΙΣΙΛ είναι το ιρακινό παράρτημα του Ι$Ι$. Στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα)

4/11/13 Συνέντευξη Αμερικανού δημοσιογράφου με τον "συνταγματάρχη" του FSA αλ Οκαϊντί, πίσω η σημαία της γαλλικής αποικιοκρατίας. Σε ερώτηση για τις σχέσεις του με την οργάνωση του ΙΣΙΛ απελευθερωτής δηλώνει: Οι σχέσεις μου με τους αδελφούς του ΙΣΙΛ είναι καλές. 

24/9/14 Ο Αλ Οκαϊντί (μετά από όλα τα ανωτέρω) συναντάται με μέλη του αμερικανικού κονγκρέσσου, τους εργοδότες του δηλαδή, που αλλού; Στην Τουρκία!!! Ενώ το κανάλι της "εγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης" cnn, απ' όπου και το στιγμιότυπο, παρουσιάζει την είδηση κατά παραγγελία του state -lie- department. 

24/9/2014 Ο κονγκερεσίστας Άνταμ Κίνζινγκερ μετά την συνάντηση με τον Αλ Οκαϊντί και τους άλλους "μετριοπαθείς αντιπολιτευόμενους". Τους οποίους οι ΗΠΑ εξοπλίζουν, προμηθεύουν, και πληρώνουν τους μισθούς τους για να "αντιπολιτεύονται" ενόπλως τον πρόεδρο της Συρίας μετατρέποντας την χώρα σε ερείπια, πάντα υπό την σημαία του κράτους -αποικία για το οποίο αποτελεί και το μισθοφορικό τους όραμα...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου