Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ & ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ!

Οι φωνές αντίστασης που υψώνουν οι ιεράρχες μας απέναντι στους πολιτικούς προδότες και υπηρέτες των τοκογλύφων, είναι η μόνη ελπίδα...

αυτού του λαού! Όλοι πλέον στοιχίζονται πίσω από τους γενναίους ιεράρχες μας (βλέπε: μητροπολίτες Πειραιώς, Κονίτσης, Καλαβρύτων κ.α.) οι οποίοι υψώνουν φωνή αντίστασης και κρατούν όρθια τα ιερά και όσια αυτού του λαού και του τόπου! Όταν τα πολιτικά σκύβαλα της βουλής ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων, οι γενναίοι ποιμενάρχες μας ύψωσαν τη φωνή τους. Πήραν φραγγέλιο και είπαν "έξω από 'δω υβριστές της Ορθοδοξίας μας. Δεν γίνεστε δεκτοί στην Εκκλησία"! 
Μπράβο τους. Ο λαός στηρίζει τις ελπίδες του μόνον στους ιεράρχες. Αυτοί, όπως και το 1821 θα σηκώσουν τα λάβαρα της αντίστασης και του αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Για μια ακόμη φορά οι κληρικοί είναι αυτοί που πρώτοι μπαίνουν στο αγώνα. Υποκλινόμαστε στη γενναιότητά τους και στοιχιζόμαστε πίσω από αυτούς. 
Άγιοι πατέρες μας είστε η πραγματική Ελπίδα μας. Είστε οι εκπρόσωποι του Ιησού Χριστού μας και εσείς είστε οι οδηγοί της σωτηρίας της Πατρίδος μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου