Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ! ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ! 1.500 €-2.000 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!!

Το σχέδιο των δανειστών-φονέων του λαού και των υπηρετών τους στην κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου μπαίνει στην τελική του φάση. Στόχος είναι η πλήρης ισοπέδωση-εξαφάνιση της μεσαίας τάξης. Η αρρωστημένη....


επινόηση του Κατρούγκαλου για τριπλασιασμό ή και 5πλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών για να διασωθούν -δήθεν- το ασφαλιστικά ταμεία και να μην μειωθούν οι συντάξεις, γίνεται για να εξοντώσει την μικρομεσαία τάξη των επαγγελματιών. Εκεί που μέχρι σήμερα κάθε επαγγελματίας πλήρωνε 450 ευρώ τον μήνα για τις ασφαλιστικές του εισφορές, τώρα, με το σατανικό σχέδιο Κατρούγκαλου, θα υποχρεώνεται να καταβάλει 1.500 € έως 2.000 € μηνιαίως! Πρόκειται για δολοφονικό χτύπημα στην καρδιά της μεσαίας τάξης, διότι δεν υπάρχει περίπτωση κανείς μικρομεσαίος επαγγελματίας να αντέξει αυτό το βάρος μέσα σε συνθήκες νεκρής αγοράς και ραγδαίας φορολόγησής του, σε όλα τα επίπεδα. Την ώρα που οι ελεύθεροι επαγγελματίες δυσκολεύονται να πληρώσουν το ενοίκιο της επιχείρησής τους και μαζί το μηνιαίες ασφαλιστικές εισφορές των 450 ευρώ, πώς είναι δυνατόν να μπορούν να πληρώνουν κάθε μήνα 1.500 ευρώ για τον ΟΑΕΕ; 
Πρόκειται λοιπόν για σκόπιμα εγκληματική ενέργεια της κυβέρνησης σε βάρος της μεσαίας τάξης, που σκοπό έχει να δημιουργήσει νέες εκατοντάδες χιλιάδες στρατιές ανέργων/ ανασφάλιστων επαγγελματιών και  χρεωκοπημένων επιχειρήσεων! Η κυβέρνηση έτσι, θα εξοντώσει τη μεσαία τάξη, έχοντας παράλληλα στείλει στην ανεργία τούς μέχρι πρότινος ασφαλισμένους, εμποδίζοντάς τους ακόμη και από το να πάρουν σύνταξη! Διότι ποιος επαγγελματίας που θα έχει αναγκαστεί να διακόψει την ασφάλισή του επειδή θα αδυνατεί να πληρώνει μηνιαίως 1.500 ευρώ, θα μπορέσει να ξαναβρεί δουλειά και να πάρει σύνταξη; Κανείς!
ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ. 
Σε όλη αυτή την κόλαση που δημιουργούν οι ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ, η μόνη αντίδραση που απομένει, είναι η λαϊκή εξέγερση. Αν και τώρα δεν ξεσηκωθεί ο λαός να διεκδικήσει τη ζωή του, τότε είναι πλέον χαμένος. Αυτός και η πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου