Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ!

Η σύζυγος του πρωθυπουργικού εξαδέλφου και γενικού γραμματέα στο ΥΠΕΞ Γιώργου Τσίπρα, διορίστηκε σε θέση μετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

Στην καταγγελία ότι ο Αλέξης Τσίπρας διόρισε και ξαδέρφη του στο...


Δημόσιο προχώρησε ο επικεφαλής του ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, που αποκάλυψε πως σήμερα έγινε γνωστό ότι διορίστηκε στο Δημόσιο, στο γραφείο του κυρίου Σπίρτζη, ακόμα ένας «Τσίπρας», χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το liberal.gr, ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από τον ξάδερφό του Γιώργο Τσίπρα, διόρισε στο Δημόσιο και την (εξ αγχιστείας) ξαδέρφη του, κυρία Αθανασία Ψαρουδάκη. Πρόκειται για τη σύζυγο του κ. Γιώργου Τσίπρα, η οποία προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη!

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τσίπρας, ο σύζυγός της και εξάδελφος του πρωθυπουργού, έχει διοριστεί γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών.



Το Ποτάμι μάλιστα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: 
«Ο κ. Τσίπρας δίνει το σύνθημα: Διορίστε!
Μέχρι να δώσει εξηγήσεις ο κ.Τσίπρας για τον διορισμό της εξαδέλφης του -συζύγου του επίσης διορισμένου εξάδελφου Γιώργου Τσίπρα- ως μετακλητής στο γραφείο του κ. Χρ. Σπίρτζη οφείλουμε να επισημάνουμε τη σύμπτωση με τη λαϊκή παροιμία "από το κεφάλι μυρίζει το ψάρι".
Το "δάσκαλε που δίδασκες" έχει πλέον ξεπεραστεί.
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δίνει το σήμα "διορίστε, διορίστε, διορίστε"
».

protothema.gr (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. Είναι το περίφημο "ηθικό πλεονέκτημα" της αριστεράς. Ομοιο με την "ηθική" που διέκρινε τους ληστοσυμμορίτες προγόνους τους πριν από 70 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή