Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΚΑΙ 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.... ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΦΥΛΛΟ! ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ..."ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ"! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

Ο Τσίπρας και οι δανειστές κάνουν ό,τι θέλουν εντός της Ελλάδος. Μιλούσε ο Τσίπρας για μέτρα 5,4 δις τα οποία από χθες όλοι πλέον γνωρίζουν ότι θα είναι μέτρα 9 δις ευρώ στις πλάτες του λαού! Με νέες σφαγές σε μισθούς, συντάξεις, αύξηση του ΦΠΑ και ραγδαία αύξηση στην φορολογία! 
Και δεν...κουνιέται φύλλο! Και 40 δις ευρώ μέτρα να φέρει ο Τσίπρας...


αύριο το πρωί, πάλι δεν θα κουνηθεί φύλλο, δεν θα υπάρξει καμία διαμαρτυρία! 
Θέλετε να μάθετε το γιατί; Δείτε τις καφετέριες που είναι γεμάτες! Βέβαια, αν παρθούν αυτά τα μέτρα και τα cafe' θα κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Ωστόσο, ο λαός έχει υποστεί το πείραμα του βατράχου. Αφού τον έριξαν μέσα στην κατσαρόλα, άρχισαν να ζεσταίνουν το νερό σιγά σιγά. Ο βάτραχος-λαός δεν αντέδρασε διότι άρχισε να συνηθίζει στο ζεμάτισμα. Τώρα πια που το ζεμάτισμα έγινε ανυπόφορο, ο βάτραχος-λαός εξαντλήθηκε. Δεν έχει καμία δύναμη να αντιδράσει και θα παραμείνει μέσα στην κατσαρόλα με το καυτό νερό αποδεχόμενος τον θάνατό του! 
Μέθοδος-πείραμα σε βάρος του ελληνικού λαού που πέτυχε διάνα! 
Παραμείνετε λοιπόν νέοι και νέες στο ραχάτι της καφετέριας και περιμένετε να έρθει το τέλος της Ελλάδος. Σε λίγο δεν θα μπορείτε ούτε για καφέ να πάτε...

2 σχόλια:

  1. Εγώ θέλω να κουνηθώ. Τι πρέπει να κάνω;

    Ρε παιδιά, για να ξεσηκωθεί ο λαός χρειάζεται κάποια πράγματα:
    1. Ηγέτη που να εμπιστεύεται και να τον ακολουθήσει. Τέτοιος δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.
    2. Πλάνο. Άντε και ξεσηκωθήκαμε και .... κάψαμε τη Βουλή. Μετά .... τι; Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο και ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση; Εγώ δεν βλέπω να προτείνει κάποιος κάτι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο.

    Εσείς, τι σχέδιο θα προτείνατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ-ΟΥΜΕ ; ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ-ΟΥΜΕ ΝΕ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ-ΟΥΜΕ ; ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ; ΑΔΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ-ΟΥΜΕ.
      ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΛΟΙ. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.
      ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.

      Διαγραφή