Κυριακή 17 Απριλίου 2016

TO BHMA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΠΑΜΕ ΓIA GREXIT...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η 20η ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;;;
 
 
"Η αλήθεια όμως, μια αλήθεια που ελάχιστοι έχουν κατορθώσει να...
διακρίνουν, είναι ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο αμίλητος σκηνοθέτης της πραγματικότητας, όχι μόνο του Γραφείου του, αλλά επίσης της κυβέρνησης και (εν πολλοίς) και της χώρας. Διαχειρίζεται υπομονετικά τις εντυπώσεις που προκαλεί στους συνεργάτες του, στο κόμμα και στον λαό μιλώντας αμφίσημα, ελάχιστα, στρεψόδικα ή καθόλου. Διαχειρίζεται τις εντυπώσεις που εκείνος υποβάλλει έτσι ώστε να «αναπλάθει τα πράγματα» στο σχήμα που αυτός θέλει. Σύντομα οι εξελίξεις αποκρυσταλλώνονται με τρόπο φυσικό και οι συνεργάτες του, οι υπουργοί, οι συνομιλητές, οι πολίτες πιστεύουν ότι εκείνοι τις αποφάσισαν, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι αυτός τους επηρέασε, ότι αυτός σκηνοθέτησε τις μεταβολές που «αποφάσισαν»...
 
Ο Πρωθυπουργός δεν έγινε «μνημονιακός». Θα γίνει μνημονιακός μόνο αν εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο και μέχρι σήμερα επιβεβαίωσε πλήρως όλους εκείνους που πίστευαν ήδη από το περασμένο καλοκαίρι πως δεν θα το εφαρμόσει. Το τρίτο μνημόνιο δεν σηματοδοτεί «ήττα», αλλά έναν στρατηγικό ελιγμό, μια νέα «Βάρκιζα» με τη διαφορά ότι τώρα η Αριστερά δεν κατέθεσε τα όπλα γιατί (όπως δήλωσε το καλοκαίρι του 2015 ο κ. Κατρούγκαλος) «τα όπλα είναι η εξουσία»..."
 
«Ο τρίτος δρόμος λοιπόν θα μπορούσε να είναι μία ακόμα«Γιορτή Δημοκρατίας», ένα δημοψήφισμα για το νόμισμα στο οποίο ο Πρωθυπουργός θα εμφανιστεί ήπιος και θα πάρει θέση υπέρ ενός ελεγχόμενου και φιλικού Grexit», γράφει στο σημερινό του άρθρο στο Βήμα ο δημοσιογράφος Παύλος Παπαδόπουλος που υπήρξε ένας εκ των λογογράφων του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο 2011-2012.
Διαβάστε όλο το άρθρο του Παύλου Παπαδόπουλου που δημοσιεύθηκε σήμερα από την ιστοσελίδα tovima.gr με τίτλο: Πώς μεθοδεύουν το Grexit

2 σχόλια:

  1. Μπουρδολογίες απο έναν αρθρογράφο του Ψυχάρη, τα ίδια γράφει και ο γνωστός ευρωλυγούρης Μαυρίδης του capital

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι αυτο αγαπητοι συνέλληνες, τρεξτε προλάβετε στους γνωστους μεσολαβητές που με 10% προμήθεια σας βγάζουν τις καταθέσεις σας στην αλλοδαπη. Αντε γιατι GREXIT απο δω GREXIT απο κει, δεν ξερεις τι μπορεί να σε βρεί.. Σκεφτείτε και τους τραπεζίτες, έχουν κι αυτοί ανάγκες μια μιζούλα, Πάσχε έρχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή