Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ!!! ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Iδιαίτερο προβληματισμό προκάλεσε η εμφάνιση σημαιών των ισλαμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων FSA και Al-Nusra μπροστά στους τρεις θρησκευτικούς ηγέτες, Πάπα Φραγκίσκο, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο....
 
Ταυτόχρονα η ΕΡΤ1 σε μια προπαγάνδα(;) ή άγνοια βάφτισε την σημαία ως σημαίας....της Συρίας.
 
Ο FSA - oυσιαστικά στην Συρία δεν υφίσταται και τα μέλη του έχουν...
απορροφηθεί από τις υπόλοιπες οργανώσεις - Al-Nusra και ISIS είναι οι ισλαμιστικές οργανώσεις οι οποίες έχουν αιματοκυλήσει την Συρία και ευθύνονται για πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις.
 
Την ώρα που Πάπας Φραγκίσκος πήγε να χαιρετίσει πρόσφυγες και λαθρομετανάστες μέρος τουλάχιστον των συγκεκριμένων προσφύγων και παράνομων μεταναστών σήκωσαν την σημαία των ισλαμιστικών οργανώσεων.
 
Η φωτογραφία απεκρύβη από το σύνολο των ΜΜΕ αλλά όχι από τους απεσταλμένους του pronews.gr.
 
Eρώτημα μέσα σε όλα αυτά είναι ποιος είναι ο ρόλος της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου και της συνάντησης των τριών θρησκευτικών ηγετών στη Λέσβο.
 
Πέρα από τα καλά λόγια, τα ευχολόγια και τις πιθανές αγαθές προθέσεις αυτό που έγινε αντιληπτό είναι ότι ο Πάπας απλά έδινε "συγχαρητήρια" στους Έλληνες και στην Ελλάδα  γιατί θα κρατήσουν στο έδαφος τους μερικές εκατοντάδες χιλιάδες -για αρχή- μουσουλμάνους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες και δεν θα τους αφήσουν να  να φύγουν στην Ιταλία ή στις άλλες χώρες της Δύσης.
 
Δείτε εδώ φωτογραφία της Al-Nusra από την Συρία
 
 

 
O "συνταγματάρχης" του FSA, Αλ Οκαϊντι μαζί με τον αρχηγό του ISIL Αμπού Τζαντάλ στην αεροπορική βάση του Menagh στην βορειοδυτική Συρία, μαζί με άλλους μαχητές του ΙSIS.
 
 
Συνέντευξη Αμερικανού δημοσιογράφου με τον "συνταγματάρχη" του FSA αλ Οκαϊντί, πίσω η σημαία της γαλλικής αποικιοκρατίας. Σε ερώτηση για τις σχέσεις του με την οργάνωση του ΙΣΙΛ απελευθερωτής δηλώνει: Οι σχέσεις μου με τους αδελφούς του ΙSIS είναι καλές. 
 
  

www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου