Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΤΙΓΚΑΣ: "ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ "Let's do it Greece"!

Δελτίο Τύπου 21
                                                        18 Απριλίου 2016

Αγαπάμε το Περιβάλλον
 Καθαρίζουμε την πόλη μας
Συμμετέχουμε στo Let's do it Greece

Δελτίο Τύπου 21
                                                        18 Απριλίου 2016

Αγαπάμε το Περιβάλλον
 Καθαρίζουμε την πόλη μας
Συμμετέχουμε στo Let's do it Greece

Ζούμε σε ένα από τους πιο όμορφους Δήμους όπου κυριαρχεί ο Υμηττός.  Σε ένα τόπο με αυτά τα φυσικά χαρακτηριστικά η καθαριότητα  είναι βασική προϋπόθεση και σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξή του, γιατί φανερώνει το πολιτιστικό επίπεδο των ανθρώπων που τον κατοικούν και είναι ένα στοιχείο που δείχνει κοινωνική συνείδηση, ανθρωπιά, αγάπη και σεβασμό στον συνάνθρωπο και στο περιβάλλον.
 
Δείχνει διάθεση για ζωή, αγωγή, πρόοδο, δίνει αξία στον τόπο. Είναι δείγμα Πολιτισμού, γιατί απλούστατα, οτιδήποτε μας περιβάλλει είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει. Μέσα λοιπόν στις Αξίες που θα πρέπει να επαναφέρουμε στην καθημερινή μας ζωή, είναι η Καθαριότητα, ως στοιχείο Πολιτισμού, που δυστυχώς έχουμε παραμελήσει.

Συνεπείς προς τις απόψεις μας αυτές ήλθαμε την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 κατ΄αρχήν  στην περιοχή του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου και στη συνέχεια στο Μεγάλο Πάρκο του Χολαργού όλοι εμείς, δηλαδή ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, στελέχη και φίλοι της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με αυτές του Δήμου και των φορέων της πόλης που συμμετείχαν στην καθαριότητα.
Με ευαισθησία και μεγάλη-πολλή μεγάλη διάθεση προσφοράς,  θα συνεχίσουμε να μετέχουμε σε τέτοιες δράσεις.

3 σχόλια:

  1. Και έσπευσες να το δημοσιεύσεις για να σου πούμε μπράβο ;;; Το δελτίο τύπου για την σπατάλη στα υπαίθρια όργανα που είναι εεεε ; Στο δημοτικό συμβούλιο μόνο ο Κεχρής μίλησε με στοιχεία για τη σπατάλη των 70.000 οι υπόλοιποι μούγκα . Γιατί εεεεε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, τώρα εσένα τι σε ενοχλεί που προέκβαλε την δράση;
    Μαζί σου για τα όργανα, αλλά την "λαδιά" δεν την έκανε ο στρατηγός!!
    Συμφωνώ ό,τι ο Κος Κεχρής, με τα στοιχεία που έφερε στην δημοσιότητα, κατάφερε σημαντικό "πλήγμα" στην Δ.Α. αλλά και ο Κος Τίγκας έχει παρεμβάσεις για διάφορα "θέματα" που συμβαίνουν στην περιοχή μας, όπως π.χ αυτό με τους λάθρους, που κάποιοι "τοπικοί κύκλοι" απεργάζονται, για να μας τους φορτώσουν δίπλα από τα σπίτια μας, στις πλατείες και στα άλση μας!!!
    Να είσαι εξοργισμένος με τους "υπόλοιπους" της αντιπολίτευσης, τους λεγόμενους "αριστεριστές"! Κατάλαβες ποιους εννοώ, καθώς και με την συμπολίτευση που μια χαρά τα πάει μαζί τους και ο ένας δεν... "ενοχλεί" τον άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δημοτική αρχή,παρά τις μεγάλες προσδοκίες,αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων.Ελλειψη στόχων και τεκμηριωμένων προγραμμάτων,τεράστιες σπατάλες,λέγεται μάλιστα οτι τα "δικά μας παιδιά" ωφελούνται,αδυναμία αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων,αποσπασματική διαχείριση."Ολοι οι άνθρωποι του δημάρχου"είναι στα πράγματα και φωτογραφίζονται για να δείξουν οτι κάτι κάνουν.Πάντως αυτή η δράση ήρθε στο Δήμο πριν πέντε χρόνια μόνο που τώρα οι φωτό είναι περισσότερες από τις σακκούλες που μαζεύτηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή