Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΝ… ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ...ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την ίδια ώρα που τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη είχαν κάνει σουρωτήρι το ελληνικό Αιγαίο και πραγματοποιούσαν πτήσεις πάνω από τα ελληνικά νησιά αναγκάζοντας για πρώτη φορά τον Έλληνα πρωθυπουργό να συγκαλείσαι εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ, ο γνωστός μας ΓΑΠ, αυτός που έδεσε την Ελλάδα στο άρμα του ΔΝΤ, βραβευόταν από τους Τούρκους με το «βραβείο ειρήνης Παπανδρέου-Τζεμ»! Μάλιστα!
Ο πρώην πρωθυπουργός που βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να ...

παραλάβει το βραβείο του από τους Τούρκους, έδωσε και μια συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Sabah και στον γνωστό ανταποκριτή της εφημερίδας, Στέλιο Μπερμπεράκη.
φοτο2
Και τι δεν είπε σε αυτή την συνέντευξη ο ΓΑΠ. Ότι συνέβαλλε στα μέγιστα στην προσέγγιση των δυο χωρών και ότι μετά την γνωστή ιστορία με τον αείμνηστο Ισμαήλ Τζεμ σταμάτησαν… όλες οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Ότι συμβουλεύει τους πολιτικούς να ακολουθήσουν το…»φωτεινό» του  παράδειγμα του. Ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση ευθύνεται για τα ελληνικά μνημόνια, ότι δεν πιστεύει πως τον κατηγορούν για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδας και τέλος ότι πιστεύει πως ο δρόμος που άνοιξε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις θα συνεχιστεί!
Αυτός λοιπόν είναι ο ΓΑΠ που τιμήθηκε αυτή την φορά από τους «φίλους» και «συμμάχους» μας τους Τούρκους!
Συγχαρητήρια!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

  1. κυριε χειλαδακη θελω να πιστευω οτι διαβασατε την αποκαλυψη και στο σημειο που ο αντιχρηστος θα φονευσει τους δυο προφητες ηλια και ενωχ ,και τοτε θα στελνουν δωρα μεταξυ τους και θα χαιρονται που απαλλαχτηκαν απο τους απεσταλμενους ΤΟΥ ΘΕΟΥ, αλλα σε τρεις μερες Ο ΚΥΡΙΟΣ θα τους αναστησει.Ετσι και τωρα ολοι αυτοι οι φονιαδες και οι καταστροφεις του κοσμου και εκαστος στη χωρα του παιρνουν βραβεια επαινους και γενικα ολα τα τερατα της ανθρωποτητας περνιουνται για ''ειρηνοποιοι ''σημεια των καιρων και αλοιμονο σε εκεινους που βλεπουν αλλα ειναι τυφλοι η θελουν να ζουν με αυταπατες .Με τα τιμης ανθη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή