Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ECOMOBILITY

Χολαργός, 18 Απριλίου 2016


ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού στη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 35 πόλεις
από όλη την Ελλάδα για την πιο ποιοτική και αποδοτική συνεργασία
στην Εκστρατεία ECOMOBILITY και FREE MOBILITY

Από 35 πόλεις της χώρας, εκατοντάδες μαθητές και οι καθηγητές τους ...



γιόρτασαν την κορύφωση των Εκστρατειών ECOMOBILITY και FREE MOBILITY, σε Τελετή που έγινε το πρωί του Σαββάτου 16 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Οι απονομές ξεκίνησαν με τη βράβευση των Δήμων με την καλύτερη διοργάνωση, την κάλυψη των υποχρεώσεων, την προβολή της δράσης και την πιο ποιοτική και αποδοτική συνεργασία.
Σε αυτή τη βράβευση ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού απέσπασε τη δεύτερη θέση, ανάμεσα σε 35 πόλεις.
Η Εκστρατεία  ECOMOBILITY και FREE MOBILITY ξεκίνησε στο Δήμο μας το Νοέμβριο του 2015 με επικεφαλής την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, κα Κατερίνα Γκούμα.
Στην τελετή του Σαββάτου απονεμήθηκαν επίσης βραβεία στα Σχολεία Ειδικής Αγωγής, βραβεία Δημιουργικότητας και ανακοινώθηκαν οι καλύτερες εργασίες με προτάσεις Οικολογικής και Ανεμπόδιστης Μετακίνησης. Από το Δήμο μας συμμετείχαν μαθητές της Γ’ Τάξης του 1ου Γυμνασίου Χολαργού.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

2 σχόλια:

  1. Η Ecomobility τρώγεται ; Αν τρώγεται πολλά συγχαρητήρια. Επειδή όμως έχω μια υποψία οτι δεν τρώγεται αφήστε τις φανφάρες και απαντήστε για τα 70.000 που στοίχισαν τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής !! Λαμόγια ε λαμόγια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάζευε τρόφιμα για τους λαθρομετανάστες φερτους και στον Χολαργό βάλε όργανα γυμναστικής στο παρκινγκ πλήρωνε έργα που δεν θα γίνουν ποτε...Άλλωστε για αυτά σε ψηφίσαμε και αυτά μας είχες υποσχεθεί !! Συγχαρητήρια δήμαρχε που αφουγκράζεσαι τις ανάγκες των Χολαργιωτών και είσαι στο πλευρό τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή