Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

16 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!!!

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ 114- 16 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! 
Ό,τι καλύτερο άκουσα σήμερα:16 στρέμματα ελεύθερης Ελλάδας....

(Αντιγραφή από ένα ζωντανό Ελληνόπουλο)
Χθες βρέθηκα για προσωπικούς και άλλους λόγους στην Αθήνα.
Θεώρησα υποχρέωση και τιμή να βρεθώ και εγώ για λίγες ώρες στα ΜΟΝΑΔΙΚΑ 16 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο Βοτανικό.
Περιγράφω εν συντομία όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα...
α) Νιώθω ντροπή που σε μια πόλη που κατοικούν 3000000 τουλάχιστον Έλληνες(?) δεν υπάρχουν ούτε 100 κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας ,να συμπαρασταθούν σε μια τέτοια ανεπανάληπτη προσπάθεια για τον 'Ελληνα άστεγο
β) Νιώθω ντροπή που και εγώ δεν μπόρεσα να κάτσω παραπάνω από μερικές ώρες εκεί
γ) Νιώθω ντροπή για όσους δηλώνουν Ελληνάρες και Μέγα Αλέξανδροι-Λεωνίδες κλπ στο φβ και αλλού και δεν σπαταλούν ,ούτε ένα ευρώ,ούτε 1 ώρα από το χαζοκούτι ή το πι-σι τους,ούτε μια ώρα από το μπάνιο ή την καφετέρια για να περάσουν από εκεί ,να συμπαρασταθούν και να ενισχύσουν ποικιλοτρόπως αυτή την ύστατη προσπάθεια.
δ) Νιώθω ντροπή για τον λαθρο-δήμαρχο και τους ψηφοφόρους του
ε) Νιώθω ντροπή για τον ξεφτίλα που ηγείται της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας(που το μόνο κακό που βλέπει στη χώρα είναι ο Εθνικισμός) και αυτούς που τον υπακούν σιωπηλοί,και δεν συνδράμουν της Ιερής αυτής προσπάθειας.
στ) Νιώθω ντροπή και γι αυτούς που δηλώνουν οπαδοί άλλων θρησκευτικών αντιλήψεων και Ελληνάρες και η απουσία τους βγάζει μάτια
ζ) Νιώθω ντροπή για τα δήθεν Πατριωτικά κόμματα-αποκόμματα-κινήματα-ΜΜΕ και φορείς που απουσιάζουν επειδή δεν το σκέφτηκαν αυτοί και δεν μπορούν να το καπελώσουν...Επίσης και για τους ψηφοφόρους τους που απουσιάζουν επειδή δεν το λέει το κόμμα!!
η) Νιώθω ντροπή που όλοι οι παραπάνω τελικά έχουν <μπλε> ταυτότητα στο πορτοφόλι και μαυρίλα στην ψυχή τους και στο όποιο μυαλό τους..
θ) Νιώθω υπερήφανος που γνώρισα εκεί Έλληνες-κατοίκους με τη σημασία της λέξης...
η) Νιώθω υπερήφανος για την ΖΩΝΤΑΝΗ Ελληνική Νεολαία που συμπαραστέκεται με ανιδιοτέλεια 24 ώρες το 24ωρο (ενάντια στα χρηματοδοτούμενα παρακρατικά αναρχικά όργανα της ανθελληνικής λαθρολάγνας κυβέρνησης-τσίρκο,που επιχειρούν τακτικά τραμπουκισμούς),,,επειδή τελικά ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ είναι ΖΩΝΤΑΝΟΙ (θυμίζουν τους 300 του Λεωνίδα).
Υ.Γ.1.Συγκεκριμένος βουλευτής της συμπολίτευσης έκανε τη διαφορά και συμπαρίσταται της προσπάθειας,αλλά δεν θέλω να τον διαφημίσω μέχρι να τον δω εκεί να κάνει βάρδια και να μάχεται τους κρανιοφόρους υπάλληλους του Κράτους-παρακράτους...(όποιος θέλει μαθαίνει)
Υ.Γ.2.Επίσης συγκεκριμένος πολιτικός φορέας είναι εκεί 24 ώρες το 24ωρο ,αλλά επίσης δεν τον ονομάζω ,επειδή η προσπάθεια αυτή είναι Ιερή(όποιος θέλει μαθαίνει επίσης)....
ΥΓ.3.Η απουσία προστασίας των κατοίκων από τους χρηματοδοτούμενους-μπαχαλάκηδες του Επίσημου κράτους (αστυνομία κλπ) είναι αισθητή και τα αίτια προφανής.Δεν πρόκειται για HOT-SPOT λαθρομεταναστών!!
ΥΓ.4. Για τους επιλεκτικά <αλληλέγγυους> δεν χαραμίζουμε μελάνι.(εκεί δεν υπάρχουν ΜΚΟ και ΚΟΙΝΣΕΠ για ατέλειωτη μάσα...
Περιοχή συνημμένων

1 σχόλιο: