Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ! ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ! ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΤΟΙΧΕΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ-ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία μέσα στο κατακαλόκαιρο είναι ένα...


θαύμα!  Είναι ο μαραθώνιος ενός πλήθους 200.000 και πλέον Ουκρανών και Ρώσων που ζουν στη Ουκρανία που σκοπό έχει να φτάσει στο Κίεβο και να φωνάξει στους νεοναζιστές άρπαγες της εξουσίας ότι ο λαός της Ουκρανίας θέλει Ειρήνη!!!




Όπως είναι αναμενόμενο, τα πουλημένα ΜΜΕ σε όλη την Ευρώπη  δεν παρατήρησαν τίποτε άξιο να αναφερθεί...Είναι πιό σπουδαίο αν φωτογραφήθηκε γυμνή μια σταρ της στιγμής ή αν έγιναν καλλιστεία σκύλων!


Είναι απόλυτα φυσικό τα καθεστωτικά ΜΜΕ να μην προβάλλουν ό,τι δεν συμφέρει την νέα τάξη.



Παρ΄όλα αυτά όμως, ο Μαραθώνιος της Ειρήνης πρός το Κίεβο είναι ανίκητος, επειδή είναι βασισμένος στις αξίες μιας άλλης "αριστεράς" όπως μας την περιέγραψε ο Γ. Βολουδάκηςτην Αγάπη και την Δικαιοσύνη .




Δημοσιεύουμε σχετικά βίντεο, ρωσικά άλλα και γερμανικό, και ένα κείμενο της φίλης Βενετίας που αποσαφινίζει τους λόγους του μαραθωνίου σε όσους δεν γνωρίζουν Αγγλικά ή Γερμανικά.


  ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΙΟΥΛΙΟΣ 2016




Γράφει η Βενετία Κάντζια




Από τις αρχές Ιουλίου 2016 έχει ξεκινήσει ένας Μεγαλειώδης Μαραθώνιος Ειρήνης στην Ουκρανία. Τρεις διαφορετικές πορείες:
1. Από: Charkow, Poltawa ( δυτικά ) προς Kίεβο.
2. Από: Pochajiw – Rovno – Zhitomer ( ανατολικά ) προς Κίεβο.
3. Από: Odessa – Uman ( νότια ) προς Κίεβο.

Όλοι μαζί, βαδίζουν ειρηνικά, με βαθειά πίστη και αποφασισμένα, με κοινό στόχο να συναντηθούν στο Κίεβο σε κοινή διαδήλωση στις 26./27. του μήνα. Κατά εκατοντάδες χιλιάδες, έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους. Με την Ορθόδοξη Εκκλησία αγωνιστικά μπροστά! Στις αμέτρητες αυτές χιλιάδες, συνεχώς προστίθενται από όλα τα μέρη από όπου περνούν και καινούριοι, αψηφώντας προκλήσεις και δυσφήμιση της πρωτοβουλίας τους αυτής. 



Τους ενώνουν κοινά αιτήματα για:



ΕΙΡΗΝΗ + ΑΓΑΠΗ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ!



ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!



ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΙΛΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!




Τη νύχτα την περνούν σε μοναστήρια και εκκλησίες, που φιλόξενα ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες και τους καλωσορίζουν! Κάποιοι στήνουν σκηνές στην εξοχή. Νέοι/νέες, ηλικιωμένοι, παιδιά σε καροτσάκια, με ειδικές ανάγκες σε ειδικά αμαξίδια, ψέλνουν και τραγουδούν και προσεύχονται αδελφωμένοι και παίρνουν δύναμη ο ένας από τον άλλο, με όλα αυτά τα πάμπολλα που τους ενώνουν.



Τα ΜΜΕ, βέβαια στη δύση σιωπούν …



Όσοι είναι μακριά από τη διαδρομή των 3 μεγάλων πορειών, φθάνουν με αυτοκίνητα, τρένα, λεωφορεία μέχρι ένα κοινό σημείο. Και είναι τόσοι πολλοί, μα τόσοι πολλοί, που κανείς μέχρι τώρα δεν τολμά να τους επιτεθεί ή διαλύσει. Παρακολουθούν μόνο πανέτοιμοι και με αγωνία περιμένουν την άφιξη των τολμηρών της ΕΙΡΗΝΗΣ, να φθάσει στο Κίεβο.



Εμάς εδώ στην Πατρίδα μας, μας μένει ο μεγάλος θαυμασμός για το μεγαλείο και τη γενναιότητα αυτής της προσπάθειας των Ουκρανών και το δικαίωμα στο όνειρο… Κάποια μέρα, κάποια ώρα και ευχή για σύντομα, να βρούμε και εμείς το κουράγιο να δώσουμε αδελφωμένοι τα χέρια, για τους ίδιους ιερούς στόχους που ξεσήκωσαν τους φίλους Ουκρανούς.



Βενετία Κάντζια




ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου