Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ!

Το υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι μεταξύ των 9 θυμάτων του 18χρονου Γερμανοϊρανού, στο Μόναχο, είναι και ένας Έλληνας. Έως αυτή την ώρα, πάντως....

δεν έχει δώσει ττα στοιχεία του, ούτε καν το φύλο ή την ηλικία του.
«Ο απολογισμός της χθεσινής τραγικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου περιλαμβάνει, δυστυχώς, και έναν Έλληνα πολίτη μεταξύ των αθώων θυμάτων», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο.
Τις δύσκολες αυτές στιγμές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», προστίθεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται ότι η γενική πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με τις αρμόδιες γερμανικές Αρχές.
Στη χθεσινή επίθεση στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου, εννέα άτομα σκοτώθηκαν και 21 τραυματίστηκαν από τα πυρά του μακελάρη, ο οποίος δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατικές οργανώσεις. Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Γερμανία ζούσε με τους γονείς του καιμέσα στο δωμάτιό του είχε βιβλία σχετικά με το πώς οργανώνονται και εκτελούνται μαζικές δολοφονίες.
Όταν εισέβαλε στο εμπορικό κέντρο είχε μαζί του ένα πιστόλι και 300 σφαίρες. Αφού σκότωσε και τραυμάτισε δεκάδες νέους ανθρώπους, άρχισε να τρέχει κυνηγημένος από τις αστυνομικές δυνάμεις. Τελικά, έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, με το ίδιο όπλο.
Τα κίνητρά του δεν έχουν διευκρινισθεί, ενώ -σύμφωνα με βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα- φώναζε ότι είναι Γερμανός και ότι έχει υποστεί ψυχολογική βία τα 7 τελευταία χρόνια.
AIXMI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου