Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ! Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΚΕΦΙ...

Ο Νίκος Χαρίσης έφυγε απρόσμενα από κοντά μας την περασμένη...
Δευτέρα 12 Ιουλίου! Ήταν 75 χρονών, ένας άνθρωπος ιδεολόγος, αριστερών φρονημάτων, αλλά επαναλαμβάνουμε... ιδεολόγος, χωρίς ίχνος φανατισμού μέσα του! Ήταν άτομο του διαλόγου, της διασκέδασης και της καλής . Πρόσχαρος, με το χαμόγελο στα χείλη, του άρεσε να ανοίγει συζητήσεις με τη συνοδεία κιθάρας και κρασιού! Θύμιζε κάτι από τον Έλληνα των αρχαίων συμποσίων, όπου το ποτό, το τραγούδι και οι ατέρμονοι διάλογοι έδιναν και έπαιρναν. Μαζί με τους φίλους του, Χολαργιώτες όλοι, σύχναζε τα Σάββατα στο στέκι του Θοδωρή Κοκκίνη τα "Τσιπουράκια", εκεί στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Ελ. Βενιζέλου. Μεζέδες, μπυρα ή κρασί και τσίπουρο τα 'ψελναν στους πολιτικούς υπό τους ρυθμούς της . 
Πριν από μερικά χρόνια είχαμε βρεθεί κι εμείς εκεί, για λογαριασμό του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" και της "Ελεύθερης Ώρας" παίρνοντας μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον Νίκο Χαρίση και την παρέα του. Ο τίτλος της συνέντευξης ήταν: 
Κανείς δεν περίμενε ότι ο Νίκος Χαρίσης θα έφευγε από κοντά μας τόσο αναπάντεχα. Ξαφνικά αρρώστησε και μέσα σε 3 μήνες αποχαιρέτισε τον κόσμο αυτό! 
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στη σύζυγό του και σε όλους τους συγγενείς του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου