Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Η ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ! ΔΕΝ...ΥΠΑΡΧΕΙ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ!

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι φωτομοντέλο που κοσμεί τα εξώφυλλα...


των πιο γνωστών ευρωπαϊκών περιοδικών! Όμως, προτίμησε να υπηρετήσει τον χώρο της ιατρικής και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.
Πρόκειται για την Αναστασία Καλογρίδου, τη νεαρή ιδιαιτέρα του μικροβιολογικού εργαστηρίου της Αθηνάς Λεγάκη-Γεροντίδου, ένα κορίτσι-μάλαμα! Δεν εντυπωσιάζει μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, εντυπωσιάζει κυρίως για τις εκπληκτικές υπηρεσίες που προσφέρει ως βοηθός μικροβιολόγου. Πολλοί έχουν να λένε για το μαλακό χέρι που έχει όταν κάνει αιμοληψίες και ότι μέχρι και σε σπίτια ασθενών που δεν μπορούν να μετακινηθούν, μεταβαίνει για τις αιμοληψίες. Το χαμόγελο και η καλή διάθεση ή και το ευγενικό χιούμορ με τα οποία υποδέχεται και εξυπηρετεί τον κόσμο είναι πηγαία στοιχεία του χαρακτήρα της και προφανώς είναι αυτά που έχουν κάνει την ιατρό κα Λεγάκη να την έχει ως αναπόσπαστο μέλος του ιατρείου της (Φανερωμένης 1 Χολαργός)!
Όσοι γνωρίζουν την Αναστασία Καλογρίδου λένε τα καλύτερα. 
Και κάτι ακόμη: στον Χολαργό-Παπάγου, η Αναστασία είναι γνωστή με το χαϊδευτικό "Κάρλα"! Γιατί; Θέλοντας να την παρομοιάσουν με το γνωστό φωτομοντέλο Κάρλα Μπρούνι της έχουν δώσει αυτό το υποκοριστικό. 
Της ευχόμαστε να έχει επιτυχίες στον χώρο που υπηρετεί. Είναι καλύτερος από τον χώρο της μόδας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου