Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΕΔΡΑ!!! ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Κώδωνας κινδύνου ξανά στις ΗΠΑ, καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών. Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες, όλοι τους ...

αστυνομικοί, είναι ο απολογισμός της ενέδρας, που έστησε ένοπλος στο Baton Rouge της Λουιζιάνα, σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της περιοχής.
O ένοπλος άνδρας που φορούσε μάσκα έστησε ενέδρα σε αστυνομικούς σε σημείο κοντά στα αρχηγεία της αστυνομίας της περιοχής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν επίσης επτά τραυματίες αστυνομικοί οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 
Ένας ύποπτος που φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνας σκοτώθηκε, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC.
Οι αστυνομικοί ελέγχουν την περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό, προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι ο ύποπτος δεν είχε τοποθετήσει εκρηκτικά. Χρησιμοποιούν το ειδικό ρομπότ της αστυνομίας.
Δείτε το βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών: 
 
 
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:


briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου