Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΜΕ...ΚΛΟΥΒΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ! Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Aπό το "PRESS-GR"
Ατύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου στην οδό Βασ. Παύλου στον Αλμυρό.
Το ατύχημα συνέβη όταν η οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου παραβίασε το STOP....
και συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα επί της Βασ. Παύλου.
Από τη σύγκρουση η μοτοσυκλέτα έφυγε από το...
δρόμο κι ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα τη σφοδρή πτώση του αναβάτη. Ευτυχώς, ο αναβάτης φορούσε κράνος.
Στη συνέχεια κάλεσαν στο Κέντρο Υγείας για να έρθει ασθενοφόρο αλλά δεν υπάρχει απογευματινή βάρδια στο ασθενοφόρο του Κ.Υ.. Με τον τραυματία να κείτεται στο πεζοδρόμιο για αρκετή ώρα, περιπολικό της αστυνομίας έφερε τη γιατρό από το Κ.Υ. στο σημείο του ατυχήματος.
Καθώς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθυστερούσε, επιστρατεύτηκαν οι πολίτες. Εργαζόμενος σε διπλανό συνεργείο πήγε στο Κέντρο Υγείας και έφερε φορείο. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν τον τραυματία στο φορείο και με ιδιωτικό όχημα-κλούβα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για να διακομισθεί αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.
Ευτυχώς, ο αναβάτης φορούσε κράνος και δεν τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ παρέμεινε στο πεζοδρόμιο που έκαιγε από τον ήλιο για περισσότερο από μισή ώρα.
Τέλος, κάποιοι κοιτούσαν με απορία το ασθενοφόρο που βρίσκεται για καιρό πάνω στο πεζοδρόμιο, ακριβώς στο σημείο που έγινε το ατύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές προς το συνεργείο και το ασθενοφόρο παραμένει εκεί για χρόνια να σκουριάζει....

1 σχόλιο:

  1. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!! ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή