Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ; Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΩΚΕΙ 40.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!!

Βαρυσήμαντες ανακοινώσεις μετά την αυριανή συνεδρίαση του Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας αναμένεται να κάνει ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.
Παράλληλα «εκκαθαρίζει» χιλιάδες αντιπάλους με το πρόσχημα της συμμετοχής στο πραξικόπημα. Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι...


 φυλακίσεις και απολύσεις ατόμων που κατηγορούνται για συμμετοχή στο πραξικόπημα.
Μέχρι στις 17:30 σήμερα 19 Ιουλίου 2016 σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία, έχασαν τη δουλειά τους ή/και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ή/και συνελήφθηκαν
1.577 πρυτάνεις-κοσμήτορες
7.850 αστυνομικοί
9.000 στρατιωτικοί
2.745 δικαστές/εισαγγελείς
500 επιθεωρητές
30 κυβερνήτες
15.200 δημόσιοι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας
492 υπάλληλοι της διεύθυνσης θρησκευτικών υποθέσεων
100 υπάλληλοι των μυστικών υπηρεσιών
1.500 δημόσιοι υπάλληλοι του υπουργείου δημοσιονομικών
Ο Ταγίπ Ερντογάν παραμένει στην Κωνσταντινούπολη και πιο συγκεκριμένα στην συνοικία Kısıklı, όπου για απόψε πραγματοποιείται για μια ακόμα ημέρα, συγκέντρωση οπαδών του.
Χθες εμφανίστηκε στην συγκέντρωση των οπαδών του, κάνοντας μια ακόμα επίδειξη ισχύος.

Απευθυνόμενος στο πλήθος, δήλωσε ότι θα προβεί σε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση των επαφών που έχει και τη σύγκληση του υπουργικού συμβουλίου.
Αίτημα προς τις ΗΠΑ για έκδοση του Γκιουλέν
Το επίσημο αίτημα έκδοσης του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο βαρύνει η υποψία ότι οργάνωσε την απόπειρα πραξικοπήματος προετοιμάζει η Τουρκία, σύμφωνα με δηλώσεις της εκπροσώπου του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.
«Εάν οι ΗΠΑ επιμείνουν να τον φιλοξενούν, ο κόσμος θα αρχίσει να σκέφτεται ότι τον προστατεύουν», τόνισε ο Ιμπραήμ Καλίν, στους δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη.
«Ένα άτομο μπορεί εύκολα να εκδοθεί εάν το βαρύνουν υποψίες και σε αυτή την περίσταση υπάρχουν πολλές υποψίες ότι ενορχήστρωσε το πραξικόπημα», συμπλήρωσε.
Ωστόσο αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε πως οι ΗΠΑ δεν έχουν λάβει αίτημα έκδοσης του Γκιουλέν από την Τουρκία. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι η τουρκική κυβέρνηση έχει καταστήσει σαφές πως αυτό θα συμβεί.
«Δεν επιβεβαιώνουμε ακόμη την παραλαβή αιτήματος έκδοσης, βρισκόμαστε σε επαφή με τούρκους αξιωματούχους», δήλωσε ο αξιωματούχος στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. «Έχουν καταστήσει σαφές πως θα το καταθέσουν«, κατέληξε στις δηλώσεις του.
 onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου