Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

SOS! ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ....

Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Δημοσίων...


Σχέσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ακυρώνεται η παράσταση «Χωρίζουμε λέμε» που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Ιουλίου! Το γιατί όμως δεν μας το εξήγησαν οι αρμόδιοι της παράστασης! Απλά είπαν...ακυρώνεται!

4 σχόλια:

  1. Όλο περίεργες ακυρώσεις εφέτος στο κηποθέατρο...
    Ας το έλεγαν να μπει στο στοίχημα, να ποντάρουμε αν θα γίνει ή όχι, κάποια παράσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δημότες πότε θα μάθουν,επί τέλους,πόσο κοστίζει το φεστιβάλ,πως γίνεται η επιλογή των έργων,πώς μοιράζονται οι προσκλήσεις στους ημετέρους,πόσο κοστίζει η λειτουργία του θεάτρου,το πρόγραμμα κλπ;Στην πόλη μας κατοικούν σπουδαίοι καλλιτέχνες.Γιατί σπάνια προσκαλούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χειρότερο φεστιβάλ πολλοί έλεγαν ότι ήταν το περσινό
    Φέτος ξεπεράστηκε. Οι μισές παραστάσεις ακυρώθηκαν και οι υπόλοιπες για τα σκουπίδια...πόσα λεφτά μπήκαν σε τσεπάρες δεν το αναφέρει κανένας !! Χρόνια πολλά δήμαρχε..πιες μια σαμπάνια εις υγείαν των ζώων που σε ψήφισαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΨΟΓΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΗΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΕΣ ΘΙΑΣΩΝ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΛΑ ΥΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΥΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ. ΚΡΙΜΑ...ΠΟΛΛΟΙ ΗΛΠΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ..ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ...ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή