Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ! Ο ΦΙΛΗΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΕΜΕΝΟΣ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ! ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!

Άλλος ένας πολιτικός εγκληματίας, ίσω ο χειρότερος απ'όλους. Καταργεί ...
τα Θρησκευτικά γιατί είναι, λέει, προσηλυτιστικό μάθημα και με τις πράξεις του προσηλυτίζει τους χριστιανούς στον ισλαμισμό! 
Δείτε τι έκανε σε ραμαζάνι όπου πηγε και συνέφαγε με ισλαμιστέ ςυποσχόμενος ότι σύντομα θα φτιάξει τέμενος. 
Το ρεπορτάζ είσαμε από το oparlapipas:
Δείπνο προς τιμήν του ραμαζανιού διοργανώνουν οι μουσουλμάνοι σιίτες, όπως κάθε χρόνο, και φέτος επίσημος προσκεκλημένος τους ήταν ο υπουργός Παιδείας και
Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης.
Ο υπουργός προσήλθε στο ινδικό εστιατόριο του Ψυρρή λίγο μετά τις εννέα το βράδυ και κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τους ιμάμηδες και τα μέλη των προεδρίων των μουσουλμανικών κοινοτήτων.
 

Στις 21:15 ένας από του ιμάμηδες σηκώθηκε από το τραπέζι του υπουργού και είπε την προσευχή η οποία σηματοδοτεί την λήξη της ημερήσιας νηστείας του ραμαζανιού.
O Νίκος Φίλης πήρε το λόγο και μιλώντας στους παρευρισκομένους, τόνισε τη στήριξη της κυβέρνησης στην τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων στην Ελλάδα ενώ επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης για τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους και νεκροταφείου στην Αθήνα.
  
«Ζείτε σε μια δημοκρατική χώρα. Προσφέρετε και μπορείτε να φτιάχνετε το δικό σας μέλλον.

Θέλουμε εδώ να είστε ισότιμα να προσφέρετε και να κερδίζετε για αυτό προσπαθούμε να διευκολύνουμε την εκτέλεση των λατρευτικών σας εθίμων και αναγκών. Και η κυβέρνηση μας έχει αποφασίσει και θα προχωρήσει σύντομα στην ίδρυση ενός τζαμιού, καθώς επίσης και ενός μουσουλμανικού νεκροταφείου. Θέλω και πάλι να σας ευχηθώ κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία», ανέφερε ο υπουργός.

Αμέσως μετά όλοι οι συμμετέχοντες σερβιρίστηκαν με ινδικά εδέσματα, μεταξύ των οποίων ψητά λαχανικά με κάρι, ρύζι με σαφράν, κοτόπουλο τικκα, αρνί μασάλα, κρεμμύδια τηγανητά και σαλάτα.


Read more: http://www.oparlapipas.com/2016/07/video_3.html#ixzz4DK2oVt2l

3 σχόλια:

  1. ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΓΚΙΑΟΥΡΗ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕΡ ΑΝΤΕ Γ........... ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ . ΑΝΤΕ Γ........ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μεγαλύτεροι αλήτες και προδότες είναι οι αριστεροί . Κλεφταράδες όλοι τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρτοπετσέτα τον τάϊσαν;
    Αρχίδια χαρτοπόλεμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή