Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΙΜΑΜ ΠΑΝΟΥΛ ΑΛ ΚΑΜΜΕΝ; ΟΛΟΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΗ! ΔΗΘΕΝ ΕΙΠΕΣ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!

Φάτε έναν...πατριώτη! Ποντάρισε επί χρόνια στο φιλότιμο και τον πατριωτισμό των Ελλήνων υποδυόμενος τον πατριώτη! Για να...
συνεργαστεί τελικά με τον Τσίπρα και αφού έκαναν απίστευτες κωλοτούμπες ενώπιον των δανειστών φέρνοντας το 3ο Μνημόνιο, το συμπληρωματικό Μνημόνιο και τον "κόφτη", αφού ξέσκισαν μισθούς και συντάξεις και επιδόματα, αφού τα δίνουν  όλα στους εχθρούς της χώας-τοκογλύφους και τούς ξεπουλάνε την πατρίδα, μάς φόρεσαν καπέλο τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες-ισλαμιστές! Έβαλαν και το ΝΑΤΟ χωροφύλακα στο Αιγαίο, ουσιαστικά διχοτομώντας το! 
Τώρα λοιπόν που ψηφίστηκε η επίσπευση της δημιουργίας του τεμένους στον Βοτανικό, από όλα τα κόμματα, ο Καμμένος είπε πάλι να υποδυθεί τον πατριώτη και να μην υπογράψει! Τι λε ρε Ιμάμ Πανούλ Αλ Καμμέν; Εσύ δεν θα στείλεις τα ματ να πετάξουν με δακρυγόνα έξω από τον Ελαιώνα τους Έλληνες αστέγους (που έχουν βρει στέγη στο σημείο), για να γίνει το τέμενος; Ή θα ξεκολλήσεις από την καρέκλα σου για να ταχθείς στο πλευρό των Ελλήνων αστέγων και να εναντιωθείς στον Τσίπρα; Α, ρε καρεκλοκένταυρε φιλο-ισλαμιστή. Για το πολιτικό σου τομάρι τα έχεις ξεπουλήσει όλα: Πατρίδα, θρησκεία, Έλληνες!

2 σχόλια:

  1. Καημένούλη Πανούλη θα φας πολύ ξύλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαινω γιατι ακομα δεν εχουν παει στον Βοτανικο πολλοι Ελληνες αστεγοι.
    Στείλτε όσους περισσότερους μπορείτε.
    Στείλτε και υλικο. κρεβατια, καρεκλες, τραπέζια, ρουχα, τροφιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή