Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΜΟΛΙΣ Η ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, Ο ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ..."ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ;;;

Σε τούτη τη χώρα, αμέσως μόλις γίνει κάτι καλό, τρέχουν όλοι οι ευθυνόφοβοι να αποσείσουν τις ευθύνες τους. Ακριβώς αυτό γίνεται και...

στον απόηχο της σπουδαίας νίκης που κατόρθωσε η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: οι δημόσιες υπηρεσίες τρέχουν και δεν... φτάνουν, για να καλύψουν, ως άλλες όρνιθες τις ακαθαρσίες τους αλλά και τη γύμνια του ελληνικού «ιδεώδους», που δεν επιτρέπει σε κανένα νέο άνθρωπο να ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον.
Ο Δήμος Δράμας γκρέμισε το σκοπευτήριο – παράγκα στο νταμάρι του Κορυλόβου, κατηγόρησε την κυβέρνηση, η οποία ούτως ή άλλως δεν δίνει δεκαράκι τσακιστό για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, και τώρα ανακοινώνει πως στη θέση του θα δημιουργηθεί ένα προπονητικό «κοντέινερ»!
Όχι, δεν πρόκειται για φάρσα. Είναι ακριβώς αυτό που διαβάζετε. Και είναι αυτά ακριβώς τα λόγια του δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου, ο οποίος είπε πως η κατεδάφιση έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα της Άννας.
Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να είναι πολύ διαφορετικά και, όπως όλα δείχνουν, ο κ. Μαμσάκος έσπευσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Σύμφωνα με τους συγγενείς της Ολυμπιονίκη, κανείς δεν ήταν ενήμερος για την απόφαση αυτή του δήμου Δράμας.
Μόνο που ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και κανένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Αθλητισμού δεν είπαν το παραμικρό για το γεγονός ότι η 20χρονη Ολυμπιονίκης έδινε μάχη προτού πάει στους Ολυμπιακούς του Ρίο, για να εξασφαλίσει εφεδρικό όπλο και σφαίρες.
Αλήθεια, διερωτόμαστε πού ήταν χαμένο όλο το προηγούμενο διάστημα το Υπουργείο Αθλητισμού;
Στην Ελλάδα του 2016, έχουμε μάθει να φτιάχνουμε πράγματα, μόνον όταν ένας άνθρωπος, έστω και με μικρά και πενιχρά μέσα, κατορθώσει να μας κάνει υπερήφανους. Πάντα κατόπιν εορτής και πάντοτε στο χειροκρότημα...
Η Ελλάδα του Μαυρογιαλούρου και του Γκρούεζα, από την ταινία «Υπάρχει και Φιλότιμο» με τον αξέχαστο Λάμπρο Κωνσταντάρα, δεν έχει πεθάνει. Ζει και βασιλεύει, αμαυρώνοντας με την ευθυνοφοβία της καθετί υγιές, οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει αυτή τη διαρκή στασιμότητα που έχει καλύψει τα πάντα.
Πηγή φωτογραφίας: dramini.gr, πηγή είδησης: newsbomb.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου