Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ: "ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΩΝ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 22ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ..."!!!

Χολαργός, 4 Αυγούστου 2016

ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΩΝ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 22Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Κύριοι Επικεφαλής των Τεσσάρων Δημοτικών Παρατάξεων,

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να βλέπει με...

θλίψη όπως λέτε, ότι κάτι δεν πάει καλά στη φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ, όταν κάποιοι από τους υπογράφοντες δεν έχουν παρακολουθήσει σχεδόν καμία παράσταση ούτε πέρυσι αλλά ούτε και φέτος.
Καταρχήν να σας θυμίσω ότι φέτος για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια, το πρώτο μέρος των εκδηλώσεων στο Κηποθέατρο (Ιούνιος-Ιούλιος), ονομάστηκε ‘Φεστιβάλ’ με σκοπό την προσέλκυση ποιοτικών παραστάσεων, περισσότερων θεατών και χορηγών, κάτι το οποίο θεωρώ πως το έχουμε επιτύχει. Συγκρίνοντας τους θεατές του Φεστιβάλ από τα εισιτήρια τα τελευταία χρόνια, εύκολα θα διαπιστώσετε αυτά που σας λέω και συγκεκριμένα: το 2013 τις εκδηλώσεις Ιουνίου-Ιουλίου είχαν παρακολουθήσει 5.173 θεατές, το 2014 7.859 θεατές, 5.335 το 2015 και 9.226 το 2016.
Θα σας απαντήσω και στα ερωτήματά σας, αν και το έχω κάνει ήδη στο Δημοτικό Συμβούλιο.
- Οι ακυρώσεις των παραστάσεων δεν είναι ευθύνη του Δήμου, αλλά απόφαση των εταιριών παραγωγής. Μάλιστα να σας θυμίσω ότι πέρυσι είχαμε οκτώ (8) ακυρώσεις παραστάσεων και φέτος τέσσερις (4).
Επίσης την τιμή του εισιτηρίου δεν την καθορίζει ο Δήμος, αλλά οι παραγωγοί των παραστάσεων.
- Όσον αφορά στις μουσικές εκδηλώσεις, ο Δήμος μας είχε βγάλει ανακοίνωση και σας έχει δοθεί απάντηση και στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά μάλλον ξεχνάτε ή δεν θέλετε να θυμάστε. Οι μουσικές εταιρίες παραγωγής είχαν ζητήσει μείωση του ενοικίου από όλα τα θέατρα. Ο Δήμος μας λόγω των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας, ήδη είχε μειώσει το ελάχιστο μίσθωμα του Κηποθεάτρου κατά 100 ευρώ σε σχέση με το 2015, οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαμε να το μειώσουμε άλλο γιατί αυτό θα ήταν εις βάρος μας, αφού πρέπει να καλύψουμε και ένα μεγάλο μέρος εξόδων, όπως έξοδα συντήρησης και λειτουργίας του Κηποθεάτρου κ.α.
Παρόλα αυτά οι μουσικές εκδηλώσεις για το α’ μέρος του Φεστιβάλ 2016, ήταν επτά, δηλαδή δύο περισσότερες από πέρυσι και θα ακολουθήσουν και άλλες στο β΄μέρος.
- Για τους σημαντικούς καλλιτέχνες και το χαμηλού επιπέδου πρόγραμμα, θα σας έλεγα ότι αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Απλά θα σας αναφέρω ότι στο α’ μέρος του Φεστιβάλ παίχτηκαν παραστάσεις που έκαναν πρεμιέρα στο Κηποθέατρο Παπάγου, παραστάσεις που παίχτηκαν στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο Φεστιβάλ Επιδαύρου, παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, κλπ.
Παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό υπήρχαν και θα υπάρχουν και στο β΄ μέρος του Φεστιβάλ,  έξοδα των οποίων καλύπτει ο Δήμος μας.
-Σχετικά με τις δωρεάν προσκλήσεις σας ενημερώνω ότι δίνονται σε ΑμεΑ, σε μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε εθελοντές όπως της Δασοπροστασίας, του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, σε αιμοδότες, σε μέλη του ΚΑΠΗ, στο προσωπικό του Δήμου μας και σε δημότες και κατοίκους της πόλης μας.
- Τέλος να σας θυμίσω ότι ο απολογισμός των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και του Φεστιβάλ 2015, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του προϋπολογισμό του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και υπάρχουν όλοι οι κωδικοί αναλυτικά, αναρτημένοι στην επίσημη ιστοσελίδα μας. Κακώς λοιπόν υπονοείτε ότι τον αποκρύπτουμε. Να σας θυμίσω επίσης ότι και για την αποδοχή χορηγιών και δωρεών συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή, στην οποία υπάρχουν μέλη των παρατάξεων της μειοψηφίας.

Κύριοι,
Θα ήθελα ειλικρινά να μου πείτε πώς καταλήγετε στο ατεκμηρίωτο συμπέρασμα ότι το α’ μέρος του Φεστιβάλ ήταν αισθητά κατώτερο φέτος, όταν μάλιστα είχαμε αύξηση θεατών και αύξηση εσόδων σε σχέση με την περσινή χρονιά (5.335 θεατές το 2015, 9.226 θεατές το 2016).
Καλό θα ήταν λοιπόν να ενημερώνεστε πριν προβείτε στην οποιαδήποτε ανακοίνωση και να μη συνεχίζετε τον ίδιο δρόμο της παραπληροφόρησης προς χάριν εντυπώσεων και μόνο.

Το Φεστιβάλ συνεχίζει την λειτουργία του βασιζόμενο στην επιτυχημένη πορεία των 21 προηγούμενων χρόνων.
Όσο και να προσπαθείτε, δεν μπορείτε να μειώσετε το κύρος του θεσμού του Φεστιβάλ του Δήμου μας. Ήταν, είναι και θα είναι ένα κόσμημα για την πόλη μας.
Ένα από τα πιο επιτυχημένα Φεστιβάλ του νομού Αττικής, το οποίο αρκετοί Δήμοι το έχουν ως παράδειγμα προς μίμηση.
Καλές διακοπές. Ραντεβού στις 23 Αυγούστου στην έναρξη του β’ μέρους του Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

Ηλίας Αποστολόπουλος

17 σχόλια:

  1. όχι τώρα, είναι 26 μήνες που τις ακούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέχεια θα αναρωτιέμαι πόσο μπορεί κάποιος να υποτιμήσει τη νοημοσύνη ενός λαού όταν αυτός ο κάποιος κατέχει ένα δημόσιο αξίωμα. Το βλέπουμε με τους λαοπλάνους δημαγωγούς πολιτικούς σε εθνικό επίπεδο δεκαετίες τώρα. Το βλέπουμε και στον νέο και πολλά υποσχόμενο δήμαρχο Παπάγου Χολαργού. Γιατί και ποιός ο λόγος για τόσα ψέματα. Εμείς δεν ζούμε σ αυτή την πόλη ; εμείς δεν πήγαμε στις παραστάσεις ; εμείς δεν είδαμε τον κόσμο να φεύγει μετά το πρώτο μισάωρο σε πολλές από αυτές ; εμείς δεν πήγαμε και το μισό κηποθέατρο ήταν άδειο ; μόνο στον Ζαχαράτο στον Μουτσινά στην λίμνη των κύκνων και στον Βεντουζά ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Στις υπόλοιπες σχεδόν το μισό ήταν άδειο. Κοινή ομολογία ότι αυτό.που ονόμασες "Φεστιβάλ νούμερο 1" ήταν παταγώδης αποτυχία. Τι με νοιάζει τι λέει ο Τίγκας η ο Κεχρής . Αυτά που γράφω τα είδα με τα μάτια μου. Είναι δυνατόν να με πείσεις για το αντίθετο παραθέτοντας πέντε νούμερα ; Για τόσο ηλίθιο με αντιμετωπίζεις ; Μου θυμίζεις τον Τσίπρα που λέει ότι του χρόνου θα μπούμε στις αγορές. Πιο έντιμο πιο ηθικό πιο αντρίκιο θα ήταν να έβγαινες και νάλεγες " ναι φέτος δεν πήγαμε καλά αλλά τον Αύγουστο θα πάμε καλύτερα". Όλοι θα σε χειροκρατούσαμε και θα λέγαμε " να επιτέλους ένας άντρας που φοράει παντελόνια και παίρνει την ευθύνη σαν τοπικός άρχοντας ακόμα κι αν δεν είναι απόλυτα δική του ". Η παραδοχή ενός σφάλματος είναι πολύ μεγάλη κίνηση κύριε δήμαρχε αφού μόνο ο Θεός δεν κάνει λάθη και η δυσκολότερη λέξη που μπορεί να βγει απότο στόμα ενός πολιτικού είναι : "Συγνώμη"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγες σε ΟΛΕΣ τις παραστάσεις εσύ; Η μόνο τις 3-4 που αναφέρεις; Πήγες στην Ερωφίλη; Στον Πλούτο; Στον Πλέσσα; Μάλλον δεν είδες ότι και εκεί ήταν ασφυκτικά γεμάτο το κηποθέατρο. Είναι φοβερό το πως μπορεί και βγάζει κάποιος συμπεράσματα από λιγοστές δικές του εμπειρίες χωρίς να έχει όλα τα στοιχεία. Και άσε την σύγκριση με τον Τσίπρα, καμία σχέση ο δήμαρχος με αυτόν τον ψεύτη. Είμαι σίγουρος ότι εάν ζητήσουμε τεκμηριωμένα στοιχεία θα μας τα δείξει. Εάν κάποιες παραστάσεις δεν αρέσαν σε κάποιους, καλά έκαναν και έφυγαν, δεν είναι όλα τα έργα για όλους στο κάτω κάτω. Παρεμπιπτόντως, στης λίγες εκδηλώσεις που έχω πάει και εγώ, δεν έχω δει ούτε μια φορά τους κυρίους Κουγιουμτζόπουλο και Κεχρή. Αλήθεια, μήπως κατοικούν πλέον σε άλλο δήμο; Όλο γκρίνιες παράπονα και υποδείξεις αυτοί οι άνθρωποι και όλο εξαφανισμένοι είναι.

      Διαγραφή
  3. Μάλλον κατοικείς και εσύ σε παράλληλο σύμπαν όπως ο δήμαρχός σου που τόσο σθεναρά υποστηρίζεις. Και βέβαια πήγα στον Πλούτο από αυτά που αναφέρεις. Ένας Κιμούλης που ωαριόταν τη ζωή του και ένας κλασικλος Μπέζος με την ίδια μανιέρα. Ο Φιλιππίδης απαράδεκτος. Ίσως η χειρότερη παράσταση του καλοκαιριού. Η μισή σειρά δίπλα μου έφυγε πριν το τέλος. Δεν με νοιάζει αν πήγε ο Κεχρής η ο Κουγιουμτζόπουλος . Εμένα με νοιάζει πτι αυτά που πλήρωσα στα εισιτήρια ήταν χωρίς αντίκρυσμα. Και στην τελική σε άλλους δήμους το εισιτήριο είναι 7 εως 10 ευρώ και όχι 12 έως 15 η και περισσότερο που είναι εδώ. Που είναι η πολιτιστική συνεισφορά του δήμαρχου στους δημότες. Αν είναι να πληρώνω τόσα γιατί να μη πάω και κάπου αλλού που θα κλαθομαι και πιο άνετα γιατί εδώ που ταλέμε οι καρέκλες είναι για τα σκουπίδια. Μετά από μισή ώρα πιάνεσαι ολόκληρος. Και όσο για τα στοιχεία που λες , με τρία τυχαία νούμερα κανείς δεν τον πιστεύει. Γιατί δεν δημοσιοποιεί όλα τα τιμολόγια με τις εισπράξεις τις αμοιβές των καλλιτεχνών καθώς και ταπερσινά ώστε να κάνει κάποιος τη σύγκριση. Με λόγια του αέρα δεν τον πιστεύει κανείς πλέον . Όπως και ο Τσίπρας μαύρο θα φάει κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν πας λοιπόν σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου να του τα ζητήσεις εφόσον θεωρείς ότι σε κοροϊδεύει ο δήμαρχος; Είμαι απόλυτα βέβαιος όμως ότι αφού σου τα δείξει θα λες ότι είναι μούφα τα νούμερα. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη παράσταση που δεν σου άρεσε, όπως σου είπα και πιο πάνω, λογικό είναι να μην αρέσουν όλα τα έργα σε όλους. Η συγκεκριμένη παράσταση όμως παίχτηκε και στην Επίδαυρο. Φαντάσου να είχες τρέξει μέχρι εκεί, και να μη σου άρεσε. Μόνο και μόνο την βενζίνη να πλήρωνες, φτάνει. Και εκεί κάθεσαι σε μάρμαρο. Να κάνεις παρατήρηση σε αυτούς που το σχεδιάσανε το θέατρο της Επιδαύρου ότι πιάνεσαι και σου παγώνει ο πισινός όταν βλέπεις εκεί παράσταση. Σηκώθηκε και έφυγε η μισή σειρά δίπλα σου, άρα η άλλη μισή σειρά έμεινε, σωστά; Η σειρά μπροστά σου; Η πίσω σου; Και εσύ αντί να κοιτάς το έργο κοιτούσες ποιος μπαινοβγαίνει; Πως είναι δυνατόν τότε να κρίνεις εάν ένα έργο είναι καλό εάν αντί να το παρακολουθείς κοιτάς τον κόσμο που πηγαινοέρχετε; Για το εάν ζω σε παράλληλο σύμπαν, μάλλον το δικό μου παράλληλο είναι το πραγματικό και το δικό σου το σύμπαν των γκρινιάρηδων άνευ ουσίας. Μια χαρά είναι το φεστιβάλ και φέτος, μια χαρά απολαμβάνω αυτά που γίνονται στον ΔΗΜΟ ΜΟΥ χωρίς να χρειάζεται να τρέχω από δω και από κει για να περάσουμε ένα ευχάριστο βραδάκι. Και κοντά στο σπίτι μου και ποιοτικό. Σίγουρα βέβαια θα βρεις κάτι άλλο να μου προσάψεις.

      Διαγραφή
    2. Τελικά με την τελευταία απάντηση που έδωσες στον δημότη, σχολιαστή(;;;)7:19μμ, καλά, πολύ καλά σε αποκαλούν "Αλβανό"...λυπάμαι για το επίπεδό σου, μα κυρίως για την ηλίθια απάντηση, που νομίζεις ότι του απάντησες και με επιχειρήματα τύπου "και στην Επίδαυρο το κάθισμα είναι μαρμάρινο και θα παγώσει ο πισινός σου(sic)"...!
      Όσο για τον αν βρεθεί κάτι άλλο που θα σου προσάψει, μόνος σου με τα ψέματά σου εκτίθεσαι, έναντι της πλειοψηφίας των δημοτών που και καταλαβαίνουν και..."βλέπουν" τα χάλια σας!!!
      Μ.Φ.π,σ,Ε.

      Διαγραφή
    3. Αλβανό δεν με έχει πει ποτέ κανείς. Άλλα πολλά ίσως, αλλά αυτό όχι. Μάλλον με έχεις μπερδέψει με κάποιον άλλο. Όταν λες ότι "βλέπουν τα χάλια μας", εννοείς της οικογένειάς μου; Μας κοιτάει κάποιος απ το παράθυρο; Βλέπουν τα κιλά που πήρα τον χειμώνα; Μήπως το παρδαλό μου μποξερακι; Το τατουάζ που θέλει ξανά χτύπημα; Η την χνουδωτή ρομπίτσα της γυναίκας μου; Τι ακριβώς εννοείς; Πάντως να ξέρεις πως είμαι ένα απλός δημότης σε διακοπές, που λόγω βαρεμάρας αποφάσισα να χαζέψω. Και βλέπω ότι επιτέλους εμφανιστήκατε ένα τρολλ του δήμου μας (αλλά θα ακολουθήσουν και οι άλλοι). Άντε να βρεις τώρα κανένα Pokémon αγοράκι μου και άσε τα χαζά σχόλια. Εγώ τουλάχιστον απάντησα ακριβώς στο σχολιασμό το αλλου κυρίου. Το ότι πιάνεται κανείς στην Επίδαυρο είναι γνωστό. Επίσης το ότι πιάνεσαι και το κηποθέατρο. Εάν σε ενοχλούν τα καθίσματα απλά δεν πας, βλέπεις της παραστάσεις αλλού, της πληρώνεις και πιο ακριβά, και λες και ευχαριστώ.
      Μια ερώτηση μόνο. Τι σημαινει Μ.Φ.π,σ,Ε. ;;;;;;;;

      Διαγραφή
  4. ...καμία σχέση με οικογένεια, ποτέ δεν θα σχολίαζα την οικογένεια κάποιου, επίσης μπορεί να έπεσα έξω για το ποιος είσαι, μοιάζει όμως η "γραφή σου" με τον εν λόγω... και πιθανόν να εκτίμησα λάθος, οπότε ζητώ ειλικρινά συγγνώμη... για όλα τα άλλα όμως, κάνεις λάθος να υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος(μέχρι παρεξηγήσεως) μία ανεπαρκή δημοτική αρχή που πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο! Το γεγονός ότι ψήφισες αυτούς είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου, ούτε λόγος, να εθελότυφλής είναι επίσης δικαίωμά σου...μην ζητάς όμως να εθελοτυφλούν και οι υπόλοιποι συνδημότες σου φίλε μου!!!
    Η ανεπάρκεια του συγκεκριμένου δημάρχου είναι κραυγαλέα πιά, ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει κάνει 2 χρόνια, μιλάμε για παρατεταμένη... "χειμερία νάρκη"!!
    Το 2019 που θα χάσει τις εκλογές, θα περάσει στην ιστορία του Χολαργού ως ο...''δήμαρχος φάντασμα''!!!
    Χειρότερος και από τον κοντορεβιθούλη......!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.
    (Υ.Γ. να περνάς καλά στις διακοπές σου, καλές "βουτιές!")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μόνο το ότι συγκρίνεις το θέατρο της Επιδαύρου που αποτελεί θαύμα τεχνικής και ακουστικής με το κηποθέατρο του Παπάγου δεν μου αφήνει και πολλά περιθώρια για περαιτέρω σχολιασμό. Στο πρώτο ακους μέχρι και τις αναπνοές των ηθοποιών ακόμα και στο τελευταίο διάζωμα και στο δεύτερο ακους το γαυγισμα του σκύλου που περνάει απ έξω τις φωνές του πιτσιρικά στο πάρκο τα κορναρίσματα των αυτοκινήτων. Ε το μάρμαρο είναι το τελευταίο που θα σκεφτείς. Άστο φιλαράκι μη κουράζεσαι. Ο τύπος θα μείνει στην ιστορία της πολης σαν ο πιο άχρηστος δήμαρχος όλων των εποχών. Από οπου και να το πιάσεις βρωμάει...στην κυριολεξία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν κριτική και όλοι έχουν το δικαίωμα να γράψουν την γνώμη τους ελεύθερα . Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει κάποιον επειδή δεν συμφωνεί με τα γραφόμενα του . Ο Τσίπρας είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ που έβγαλε αυτή η χώρα . Μια μέρα ο ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ θα φτιάξει Ισλαμικό Τέμενος στον Υμηττό και θα κάνει την Ακρόπολη Τζαμί για να ευχαριστήσει τον Ερντογκάν Πασά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα άπλυτα του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν επίθεση και στην Μονή Πετράκη . Η Ορθοδοξία θα γίνει ο ΤΑΦΟΣ τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ 3 % ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ? ΦΑΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Τσίπρα τον ψήφισαν κάποιοι μαλ......... αυτό είναι γεγονός . Οι περισσότεροι προτίμησαν την αποχή τα λευκά και τα άκυρα . Όλα μαζί κάνουν 5.5 εκατ. ανθρώπους . Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 350.000 χιλιάδες ψήφους λιγότερους . Όσοι συνεχίζουν και στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι σκουπίδια . Εχθές συμμορία συριζαίων πέταξε 10 Μολότωφ στην Μονή Πετράκη με σκοπό να την κάψουν μαζί με δεκάδες πιστούς όπως στην ΜΑΡΦΙΝ . Όλοι αυτοί καλύπτονται από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα . ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΚΚΕ ΑΝΤΑRCIA ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ Γ.................. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

      Διαγραφή
    2. Αν βγάλεις από τον πληθυσμό αυτούς που απείχαν από την εκλογική διαδικασία, τα λευκά & άκυρα, απομένει το 50% που ψήφισαν κάποιο κόμμα...αν από το 50% αυτός ο γελοίος κλόουν που υποδύεται τον πρωθυπουργό, πήρε 36%, τότε ευκόλως βγαίνει το "συμπέρασμα" ό,τι τον εψήφισαν μόλις 18 ψηφοφόροι στους εκατό του γενικού πληθυσμού(18%)!!!
      Εξυπακούεται ό,τι όλοι οι υπόλοιποι στην συντριπτική πλειοψηφία(82%) ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ !!!
      Γκε-γκε;;;;

      Διαγραφή
  9. Άι στο διάολο λεχρίτες συριζαίοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον ΣΦΥΡΙΖΑ δεν τον βρίζουμε . Τον έχουμε ΧΕΣΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή