Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ! ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 2.000 "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΣΕ 4 ΝΕΑ HOT SPOTS! ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ HOT SPOTS ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΛΑΘΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ...ΤΣΟΥΒΑΛΙ! ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ!

Κάθε πόλη της Ελλάδος θα γεμίσει λαθρομετανάστες και hot spots! Η...

κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στα νησιά μας και η κυβέρνηση φτιάχνει 4 νέα hot spots στους τέσσερις νομούς της Κρήτης, στέλνοντας 2.000 λαθρομετανάστες εκεί, ενώ αναμένεται να γίνει πιο εκρηκτικό το κλίμα το επόμενο διάστημα, μια και ο Ερντογάν έχει φροντίσει να αυξήσει τις μεταναστευτικές ροές προς τη χώρα μας. Θα τους στέλνει με το...τσουβάλι κι εμείς, εγκλωβισμένοι ως σε καραντίνα από όλη την Ευρώπη, θα τους δεχόμαστε όλους και θα φτιάχνουμε παντού hot spots! 
Στο μεταξύ, ο αρμόδιος για το μεταναστευτικό υπουργός κ. Μουζάλας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε ότι δεν μπορεί να απαντήσει πόσοι μετανάστες θα υπάρχουν στην Κρήτη!!!
Το ίδιο προφανώ ισχύει και για όλη την Ελλάδα. Η κυβέρνηση πάει στο άγνωστο χωρίς να ξέρει πώς θα αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημα που θα διαλύσει τον δημογραφικό ιστό της χώρας!!! Θα διαλύσει την ίδια τη χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου