Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Η ΑΘΕΑ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;;;

Τι διαφορά έχει η φανατική άθεα Συριζαία που πέταξε τις εικόνες από τους φανατικούς τζιχαντιστές που καίνε εκκλησίες;
Του Μάνου Χατζηγιάννη
Τον Μεσαίωνα η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία έκαιγε στην πυρά τα έργα και ...

τα βιβλία διακεκριμένων πνευματικών ανθρώπων. Παρόλα αυτά το πνεύμα τους δεν έγινε στάχτη. Σήμερα στο ιδεολογικό καρναβάλι που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι σύγχρονοι αριστεροί “παραβολάνοι” πετούν στην… πυρά ό,τι έχει να κάνει με την χριστιανική πίστη.
Όπως και με το χριστιανισμό, οι χειρότεροι διαφημιστές του σοσιαλισμού είναι οι πιστοί του, έλεγε ο Βρετανός συγγραφέας Τζόρτζ Όργουελ. Τα… σοσιαλιστικά κομματικά “μπάσταρδα” του Λενινισμού απέδειξαν για πολλοστή φορά του λόγου το αληθές.
Το περιστατικό στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) με την διευθύνουσα σύμβουλο να πετάει την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια παραμονές του Δεκαπενταύγουστου αποδεικνύει περίτρανα πως οι Συριζαίοι ούτε που έχουν ακούσει την θεωρία του Βολταίρου: «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»….
Οι… δημοκράτες της κομματικής μηχανής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνονται ασφαλώς σε “μπετον αρμέ” μυαλά, τα οποία είναι πιο κλειστά-όσο κι αν διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους περί του αντιθέτου-κι από στρείδια!
Η στάση της κυρίας διευθύνουσας είναι ενδεικτική της φιλοσοφίας των θολοκουλτουριάρηδων και των ψευτοπροοδευτικών που έχουν μετατρέψει με το έτσι θέλω σε σφηκοφωλιές αθεϊας και σε γιάφκες αντιχριστιανισμού τις δημόσιες υπηρεσίες, από σχολεία μέχρι… φυλακές!
Τα ρετάλια της Αριστεράς, όπως εύστοχα τα είχε χαρακτηρίσει πριν από χρόνια ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αρνούνται συστηματικά πως υπάρχει και η άλλη άποψη. Το αριστερομπερδεμένο αλάθητο, τους έχει γίνει βίωμα και η στενόμυαλη αλαζονεία αποδεικνύεται κοινωνική σχιζοφρένεια!
Άλλοτε με έωλα επιχειρήματα περί εκκλησιαστικής περιουσίας, άλλοτε με άρνηση της μισθοδοσίας των κληρικών, άλλοτε με τον εν γένει διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας και πάντοτε μονάχα με ψυχολογικά και όχι ουσιαστικά επιχειρήματα, που απευθύνονται σε ημιμαθείς-αν όχι παντελώς αμαθείς- και εμμονικούς μη θρησκευόμενους εκτίθενται πρώτα οι ίδιοι και μετά οι κολαούζοι τους…
Είναι οι ίδιοι που κατηγορούν Ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας για φονταμενταλισμό και τους συγκρίνουν με τους “Ταλιμπάν” ή με τους τζιχαντιστές του Daesh.
Μα αλήθεια πόση διαφορά νοοτροπίας έχει η πράξη του τζιχαντιστή που καίει μια εκκλησία ή καταστρέφει τους Σταυρούς και τις εικόνες της από τον αριστεριστή που πετάει στα σκουπίδια την εικόνα της Παναγίας; Και οι δύο στέλνουν “στην πυρά” αυτό με το οποίο διαφωνούν….
Και μιας ο λόγος περί φανατισμού αξίζει αναφοράς αντί άλλου επιλόγου το παρακάτω απόσπασμα από την επιστολή του Αρχιεπισκόπου προς τον υπουργό Παιδείας με αφορμή το περιστατικό στον ΕΟΠΠΕΠ:
“Κλείνοντας θα μας επιτρέψετε μία διαπίστωση για τον φανατισμό. Στην Ελλάδα οι απόπειρες από πολιτικές τάσεις, ακτιβιστικές ενώσεις ή δημόσια πρόσωπα για την προβολή και αναγνωρισιμότητα της αθείας συνήθως εξαντλούνται σε μονοσήμαντη αντιπαράθεση με την ορθόδοξη Εκκλησία. Η έλλειψη νηφαλιότητας, η επιθετικότητα, οι διακωμωδήσεις και οι προσβολές, που εκδηλώνουν κατά των ορθοδόξων χριστιανών δίδουν την εντύπωση ότι πρόκειται μάλλον για απογοητευμένους χριστιανούς, παρά για συνειδητοποιημένους άθεους, που σέβονται την θρησκευτική πίστη του άλλου. Προκαλεί βεβαίως έκπληξη πως είναι δυνατόν τόση εμμονή για την εξαφάνιση ειδικά της ορθόδοξης Εκκλησίας από τη δημόσια ζωή να προέρχεται από ανθρώπους, που υποτίθεται ότι εμφορούνται από θρησκευτική αδιαφορία. Είναι και αυτή μία κατηγορία θρησκευτικού φανατισμού μάλλον απειλητικότερη για την κοινωνική συνοχή από την ατομική θρησκοληψία. Το φαινόμενο του επιθετικού αντιχριστιανισμού, που διεκδικεί και επαίνους προοδευτικότητας, αξίζει προσοχής από το Υπουργείο σας, επειδή αμφισβητεί τον ίσο σεβασμό των δικαιωμάτων, με το διχαστικό επιχείρημα ότι η πλειοψηφία είναι απειλή για τις μειοψηφίες και, επομένως, δεν αξίζει προστασίας”.
www.pentapostagma.gr

15 σχόλια:

  1. Καμμιά!!!
    Η απορία μου είναι, γιατί η εργαζόμενη, που της πέταξε τα θρησκευτικά σύμβολα, δεν έκανε το ίδιο και σε αυτήν, δλδ να την "πετάξει" στα σκουπίδια και την ίδια.
    Αυτή είναι η θέση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί π.χ. μισούν την Παναγία;
    Τι κακό τους έκανε;
    Στην περίπτωση αυτή ισχύει ο αντιρατσιστικός νόμος;
    Αν κάποιος πετούσε το Κοράνι ενός μουσουλμάνου πιστού, θα ίσχυε ο αντιρατσιστικός νόμος;
    Μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ συνσχολιαστή 3:37, αν και δεν διεκδικώ τον τίτλο του διαφωτιστή, επιτρέψτε μου να πω την άποψή μου όσον αφορά την ερώτησή σας "τι κακό τους έκανε η Παναγία".
    Βρεθήκαμε χθες σε χωριό της Καρδίτσας ως καλεσμένοι σε γάμο και βάφτιση. Τα δύο μυστήρια (όσοι από τους παρευρισκόμενους κατάλαβαν ότι επρόκειτο περί μυστηρίων και όχι περί ευκαιρίας αυτοφωτογράφισης για να κάνουν μετά upload τις selfies τους στο facebook) έλαβαν χώρα σε ένα εκπληκτικό παρεκκλήσι, στο οποίο μόλις και μετά βίας χωρούσαν 10 άνθρωποι συμπεριλαμβανομένων του ιερέα, του ψάλτη, του ζεύγους και του βρέφους και των γονέων του ζευγαριού. Όλοι οι υπόλοιποι αναγκαστικά παρακολουθούσαν (αν παρακολουθούσαν) τα μυστήρια απέξω.
    Σας πληροφορώ, λοιπόν, ότι ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ όμως, όσοι ήταν απέξω ΟΥΔΕΙΣ ασχολήθηκε με το τι γινότανε εντός του παρεκκλησίου. Ο ένας εξιστορούσε στον διπλανό του, φωνάζοντας για να τον ακούν εννοείται και όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, πού είχε πάει το καλοκαίρι, πόσο πλήρωνε για την ξαπλώστρα στην Νάξο, πόσο έχει ανέβει ο τουρισμός και άλλα τέτοια άσχετα με την περίσταση. Κάποιος άλλος κυνηγούσε τα παιδιά του τα οποία ούρλιαζαν λες και τα έσφαζαν οι ανεγκέφαλοι του ISIS και κατέστρεφαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, από τα λουλούδια του κήπου έως και την διακόσμηση για την βάφτιση. Κάποιοι άλλοι αυτοφωτογραφίζονταν σε όλες τις πιθανές στάσεις και πόζες διότι "νάχω υλικό να διαλέξω τι θα ανεβάσω" έλεγαν οι αιθέριες υπάρξεις οι οποίες καλά καλά δεν μπορούσαν να σταθούν πάνω στο δωδεκάποντο πάνω στα κατσάβραχα. Μία άλλη κυρία, κάποιας ηλικίας, έκανε θεωρία προοδευτισμού στην διπλανή της ακριβώς έξω από την πόρτα εισόδου του παρεκκλησίου "εμείς, ούτε κατά διάνοια δεν σκεφτήκαμε να πάμε σε εκκλησία, ονοματοδοσία έκαναν τα παιδιά μου στα εγγόνια μου, όλα τα προοδευμένα κράτη ονοματοδοσία κάνουν πλέον σήμερα, πρέπει κι εμείς κάποτε να ξυπνήσουμε...".

    Κατά τα λοιπά, όλοι αυτοί, όταν θα γύρναγαν στο σπίτι τους, θα ήταν ήσυχοι με τον εαυτό τους ότι παρευρέθηκαν και ΤΙΜΗΣΑΝ με την παρουσία τους ένα ζευγάρι και το μωρό τους, οι οποίοι δεν διάλεξαν τον δρόμο του προοδευτισμού αλλά διάλεξαν να ενωθούν ενώπιον Θεού και ανθρώπων και να δώσουν στην νεοφώτιστη κόρη τους το εκπληκτικό όνομα χριστιανικό όνομα Εμμέλεια.

    Δεν ξέρω εάν απάντησα στην απορία σας. Ίσως και όχι. Ευχαριστώ, πάντως, για την φιλοξενία.

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .

      Διαγραφή
  4. Αγαπητή Μ.Δ, απάντησες και απάντησες και με το παραπάνω.
    Είναι και αυτά τα "φαινόμενα", σημεία των καιρών...
    Πάντως οι κληρικοί, πολλές φορές "επαναφέρουν στην τάξη" τους παρευρισκόμενους καλεσμένους, όταν τελούνται τα μυστήρια και κατ'εμέ πολύ ορθώς πράττουν, διότι είναι πασίδηλο ότι "κάποιοι" αδυνατούν να αντιληφθούν τον χώρο και τον λόγο, που είναι καλεσμένοι.
    Και ως καλεσμένοι -"φιλοξενούμενοι"- επιδεικνύουν την σχετική ασέβεια!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι πλέον μας παιδαγωγεί η Νέα Τάξη (παγκοσμιοποίηση):
    Μακριά από την Πίστη, τις ηθικές αρχές, τις παραδόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ψάχνεις να βρεις; Μας έφεραν τις μοντέρνες οικογένειες, παντρεύονται πλέον οι άντρες με τους άντρες, νυμφεύονται οι γυναίκες με τις γυναίκες. Η πρόοδος τρέχει από τα μπατζάκια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την άλλη εβδομάδα που θα ανοίξουν τα σχολεία δεκάδες μουσουλμανάκια έρχονται στο Δημοτικό σχολείο [Περικλέους Δημαρχείο] . Έρχονται με τους γονείς τους οι οποίοι θα μείνουν μόνιμα στον Χολαργό . Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδοτεί το ενοίκιο , φως , νερό , τηλέφωνο και θα δίνει 400 ευρώ σε κάθε γονιό [σύνολο 800] . Με λίγα λόγια θα τρώνε , θα πίνουν όλα δωρεάν και θα στέλνουν και 800 στο Πακιστάν . Δυστυχώς αυτός ο Δήμος είναι στο στόχαστρο Διεστραμμένων συριζαίων . Θα φέρουν και ιμάμηδες να φτιάξουν και τζαμί . Σε αυτή την χώρα δεν υπάρχει σωτηρία . Ο ΙΣΛΑΜΟΣΥΡΙΖΑ θα την ισοπεδώσει εκ θεμελίων . Η αδιαφορία και η άγνοια τσακίζουν κάθε Πατριωτική Φωνή Αντίστασης . Ο Όλεθρος είναι μπροστά και μας περιμένει ΟΛΟΥΣ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα .......... Η Κόλαση είναι μπροστά μας ......... Οι ιμάμηδες έρχονται ........... Όσοι αντέξουν ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η βρομο αριστερά είναι η Καταστροφή της Ελλάδος . Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι . Όσοι είναι Άνδρες θα πολεμήσουν για να κρατήσουν την Ελλάδα Όρθια . Οι Δειλοί και οι Κιοτήδες θα κρυφτούν ξανά στις Τρώγλες τους σαν τα ποντίκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σχόλιο 1:07μ.μ, είναι εύστοχο και καθρεπτίζει την στυγνή "πραγματικότητα" που μας επιβάλλουν "ετσιθελικά" οι πουλημένοι νεοταξίτες, με το πρόβλημα όχι μόνο να παραμένει, αλλά και να διογκώνεται επικίνδυνα!
    Πόσο θα αντέξει ο εξαθλιωμένος Έλληνας, όταν βλέπει να ΔΙΝΟΥΝ τα χρήματα του φόρου του στις λαθρομαϊμούδες;;;
    Πόσο θα αντέξει, όταν θα "βλέπει" τα δικά του παιδιά, άστεγα, ξυπόλυτα και πεινασμένα, ενώ "τα παιδιά" των λαθρομεταναστών και οι γονείς τους, θα έχουν στέγαση και φαγητό ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς ούτε κατά διάνοια να το δικαιούνται;;;
    Πόσο θα αντέξει ο προδομένος Έλληνας, όταν ΔΕΝ θα έχει πρόσβαση στην δημόσια υγεία, διότι πρωτύτερα, "κάποιοι" φρόντισαν να τον καταστήσουν άνεργο και πάμπτωχο από νοικοκύρης που ήταν, αλλά παράλληλα, οι λαθροέποικοι και οι πολυμελείς οικογένειές τους, θα έχουν την απόλυτη ιατρική φροντίδα ΔΩΡΕΑΝ, στα νοσοκομεία που "έχτισαν" οι Έλληνες;;;
    Πόσο θα αντέξει ο Ορθόδοξος Χριστιανός Έλληνας
    -που η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ στα Ιερά και Όσια κάποτε τον ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ από το ισλάμ-
    να "βλέπει" την ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ των θρησκευτικών του ΣΥΜΒΟΛΩΝ από τα μιάσματα της ΙΣΤΟΡΙΑΣ, για "λογαριασμό" του ισλάμ;;;
    Πόσο θα αντέξει ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, να "βλέπει" την ΥΠΟΣΤΟΛΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, του υπέρτατου ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, μαζί με ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, από μία θράκα συμμοριτών και γκάγκστερς που προδίδουν ασύστολα την ΦΥΛΗ ΜΑΣ;;;
    Πόσο θα ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ τον εσμό, με ή χωρίς γραβάτα...;

    ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;;;

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    και οφείλουμε χρέος στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
    να μεταβιβάσουμε την ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ
    ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    στις ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ``Φωτιά και Τσεκούρι για τους προσκυνημένους΄΄ ...νεοταξίτες

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ
    (...και όποιος επιθυμεί, ας με χαρακτηρίσει και "Ρατσιστή!")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι Ανδρονικε,σωστα τα λες όπως σωστα τα λεμε και πολλοι αλλοι,αλλα υπαρχει το συστημα και τα βληματα που το ακολουθουν τυφλα,οπως βλεπουν τα σαρβαιβορ και τα ταμαμ και καταπινουν αμασητη την προπαγανδα,ετσι ψηφιζουν.Θα γινουμε πολλοι και θα τους παρασηρουμε και τοτε να δω τι θα κανουν.

      Διαγραφή
  11. Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ από τους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ φίλε Ανδρόνικε . Κοπρίτες όλοι τους και τεμπέληδες λεηλατούν τον Δημόσιο πλούτο της χώρας αδιαφορώντας προκλητικά για την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού . Μετέτρεψαν την Πατρίδα μας σε Αποικία Χρέους και Ισλαμοφασιστών διώχνοντας ταυτόχρονα περισσότερους από 700.000 Έλληνες από την χώρα . Κυνηγούν με Μίσος τις Ελληνικές πολύτεκνες Οικογένειες και λοιδορούν καθημερινά την Πίστη μας στην Ελληνορθόδοξη Παράδοση . Και οι δωσίλογοι του ξενόφερτου ΚΚΕ είναι και αυτοί Καθάρματα και Εγκληματίες σαν τους Κλέφτες συριζαίους . Τέτοια Σκουλίκια και απάνθρωπα υποκείμενα δεν έχει ξαναβγάλει η χώρα . Αρπάζουν χιλιάδες σπίτια Ελλήνων και τα χαρίζουν σε Τραπεζίτες και Λαθρομετανάστες . Ούτε ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ Δολοφόνοι Γερμανοί Κατακτητές δεν άρπαξαν σε τέτοια έκταση σπίτια Ελλήνων . Οι ανθέλληνες και προδότες συριζαίοι Ρουφιάνοι και Καταδότες του 4ου Φασιστικού ΡΑΙΧ θα ισοπεδώσουν την χώρα από τα θεμέλια και μετά θα την κάψουν Ολοσχερώς . Μου προκαλεί άσχημη εντύπωση η Προκλητική Αδιαφορία των Επωνύμων του Δήμου Παπάγου Χολαργού όπου κανείς από αυτούς δεν έχει Ίχνος Ανδρείας μέσα του . Βολεμένοι με Προνόμια και καλές απολαβές αρνούνται Προκλητικά να βγουν Μπροστά και να ξεσηκώσουν τους πολίτες τώρα που η Πατρίδα χάνετε . Το ίδιο και χειρότεροι είναι τα ελεεινά κομματόσκυλα που Ζουν χωρίς Τιμή και Αξιοπρέπεια σε μια κοινωνία που βγάζει Δειλούς , ανθέλληνες και Άθεους κομμουνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...Τα είπες "όλα" φίλε 09:54π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ .............. ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ ....... ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΩΝ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή