Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣ ΚΟΡΟΪΔΑ-ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ!


Απλά και σύντομα:
1) Γιατί γίνατε όλοι οπαδοί αυτού του απατεώνα (και με δικαστική βούλα);
Επειδή σας έταξε ότι θα σας γλιτώσει από τα χρέη σας, έτσι δεν είναι;...
Σας έβαλαν να γραφτείτε στην αίρεσή του (κι όχι πολιτική κίνηση) σας...
πήραν το 50ευρω και σας έδωσαν ένα ετοιματζίδικο βλακώδες κείμενο για να το δίνετε στις εφορίες και στο οποίο λέτε ότι ...διατάζετε την εφορία, εσείς ο "'Ελλην αυτόχθων ιθαγενής" (κι άλλες τέτοιες μπούρδες) να τα πάρει από ένα καταπίστευμα του Σώρρα, από κάτι ομόλογά του και κάτι τέτοια παλαβά.
2) ο Σώρρας είναι απόφοιτος Γυμνασίου με το ζόρι, αν δεν κάνουμε λάθος. Ξέρετε ποιός είναι το μυαλό της οργάνωσής του και ουσιαστικά το αληθινό αφεντικό; Οι περισσότεροι ξέρετε: η Κύπρια κ. Βίκυ Χαραλάμπους.
3) Έχετε ακούσει μια τεχνική εταιρεία με την επωνυμία ΑΡΣΙΝΟΗ; Το ΓΕΜΗ ξέρετε τι είναι; Είναι εκεί που καταχωρούν οι εταιρείες τα καταστατικά τους κ.λ.π. Έτσι, αν κάνετε κλικ στο ΓΕΜΗ, θα δείτε ότι η κ.Βίκυ σας, είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος της "ΑΡΣΙΝΟΗ". Κλικ εδώ δηλαδή:   https://www.businessregistry.gr/publicity/show/5022801000 
και βρίσκετε αυτό:

4) Τώρα που είδατε ότι Διευθύνουσα Σύμβουλος της "ΑΡΣΙΝΟΗ" ήταν η κ.Βίκυ σας, που σας έδειχνε τον τρόπο να γλιτώσετε από τα χρέη με κάτι έγγραφα που σας έδινε και σας έλεγε "να τα πάρουν από τα 110 τρισεκατομμύρια του Σώρρα", μπείτε στη σελίδα που δημοσιεύονται οι κατασχέσεις ακινήτων.

Κάντε κλικ εδώ:  https://deltio.tnomik.gr/auctions?2-1.ILinkListener-rows-2-wEdit&search   και θα δείτε ότι της εταιρείας της κυρίας Βίκυ σας και των Κυπρίων συνεταίρων ή φίλων της, της κατάσχει σπίτι η ΜΑΡΦΙΝ διάδοχος της CYPRUS, για χρέος της "ΑΡΣΙΝΟΗ" ύψους μόλις 50.000 ευρώ. (κι έχουν κι άλλες κατασχέσεις, δεν θα τους αφήσει ούτε καναπέ η τράπεζα).
Ο πλειστηριασμός όπως βλέπετε θα γίνει τον Νοέμβριο.

Τι έγινε λοιπόν; Οι άνθρωποι που σας παραμυθιάζουν με δις και με τρις, δεν μπορούν να βρουν 50.000 να σώσουν τα δικά τους ακίνητα, τα δικά σας θα σώσουν;
Οι άνθρωποι που σας έδιναν "τεκμηριωμένες νομικές συμβουλές" για να γλιτώσετε το ακίνητό σας, δεν μπορούν να σώσουν το δικό τους;

Αυτοί ρε κορόιδα, δεν μπορούν να διασώσουν τη δική τους περιουσία, τη δική σας θα διασώσουν;

1 σχόλιο:

  1. Αυτα επρεπε να γραφτουν προτου πιαστουν κοροιδα τοσοι απελπισμενοι συνέλληνες.

    Αν τα ξερατε τοτε, γιατι δεν τα δημοσιευσατε ?

    Αν δεν τα ξερατε τότε, καλό ειναι που τα δημοσιευετε εστω και τωρα αλλα αφου κανετε τους εξυπνακηδες... βρητε και καποια λυση στον κοσμο.

    Μιλαμε για απελπισμενους συνανθρωπους μας που γατζωθηκαν απανω σε ''ντενεκεδες'' για να σωθουν, μιας και το κρατος αδιαφορει και τους χαντακωνει ακομα πιο πολυ.

    Δικηγοροι δεν υπαρχουν να βοηθησουν τον κοσμο ?? Φοβουνται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή