Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΥΣ ILLUMINATI ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ...

Ο Ρόναλντ Μπέρναρντ, ο Ολλανδός Τραπεζίτης που εξέθεσε τους Ιλλουμινάτι για τις θυσίες παιδιών, βρέθηκε νεκρός!
Ο Ρόναλντ Μπέρναρντ, ο ολλανδός τραπεζίτης που εξέθεσε τη χρηματοπιστωτική βιομηχανία Ιλλουμινάτι σε μια σειρά τηλεοπτικών...

συνεντεύξεων, βρέθηκε νεκρός στη Φλόριντα. Ήταν 61 ετών.
Ο Μπέρναρντ, που ήταν 61 ετών, ζούσε στο Σέμπρινγκ της Φλόριντα για το τελευταίο έτος μετά το γάμο με μία Αμερικανίδα πολίτη. Το γραφείο Σέριφ Κάουντι Χάιλαντ (Sheriff County Highland Office | HCSO) δήλωσε ότι ο Ρόναλντ Μπέρναρντ κάλεσε το 911 (αμερικανική αστυνομία) στις 3:46 μ.μ. λέγοντας πως χάθηκε αφότου βγήκε για μια βόλτα στις 1 μ.μ. σε ένα φυσικό μονοπάτι στο δυτικό άκρο της Λίμνης του Ήλιου στο Σέμπρινγκ (Sun ‘n Lake in Sebring).
Περισσότεροι από δώδεκα βουλευτές μαζί με τις μονάδες K-9, αεροπορικές μονάδες από τις κομητείες Χάιλαντς (Highlands) και Πολκ (Polk), τετράτροχα από το HCSO και η επιτροπή προστασίας των ψαριών και της άγριας πανίδας της Φλώριδας έψαξαν για τον Ρόναλντ Μπέρναρντ. «Το έδαφος ήταν πολύ δύσκολο και οι ερευνητές βρίσκονταν κατά περιόδους σε βαθιά νερά στο ύψος της μέσης καθώς προσπαθούσαν να εντοπίσουν την τοποθεσία του Μπέρναρντ», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.
Οι υπεύθυνοι έστειλαν σήμα προς εντοπισμό του κινητού του, αλλά εξακολουθούσε να δείχνει διαφορετικές θέσεις και ο Μπέρναρντ κάλεσε πίσω αρκετές φορές – είπε ότι η ζωή του ήταν σε κίνδυνο – αλλά συνέχισε να κινείται παρά το γεγονός ότι του ειπώθηκε να μείνει στο σημείο που βρισκόταν, είπαν οι υπεύθυνοι. Οι τελευταίαα επικοινωνία με τον πρώην τραπεζίτη ήταν στις 6:13 μ.μ.
Στις 8:24 μ.μ., το ελικόπτερο της περιφέρειας Πολκ (Polk County) εντόπισε τον Μπέρναρντ, ο οποίος ήταν στραμμένος σε ρηχά νερά, περίπου 300 μέτρα από την τελευταία γνωστή θέση του κινητού του τηλεφώνου και 4,5 χλμ από την είσοδο στο μονοπάτι της λεωφόρου Σαν εν Λέικ Μπουλεβαρντ (Sun ‘n Lake Boulevard) καιΛεωφόρο Μπαλμπόα (Balboa).
Η αιτία θανάτου θα καθοριστεί από τον ιατρικό εξεταστή.

5 σχόλια:

  1. Οι illuminati εγκληματίες;;;Για δείτε εδώ τα "πατριωτάκια" του ΛΑγΟΣ Καρατζαφεροκωλοτούμπα σε συνάξεις προέδρων illuminati εν Ελλάδι!!! χαχαχα Αϊβαλιώτης το "πατριωτάκι" της μασονίας!!
    www.stoxos.gr/2011/05/blog-post_8038.html filostratos.pblogs.gr/.../orthodoxoi-iereis-aibaliwths-toy-laos-se-ekdhlwsh-meloys-illo esxatianasxesi.blogspot.com/2015/01/blog-post_969.html anti-ntp.blogspot.com/2011/09/blog-post_1464.html 0,05% ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΊΤΕΣ, ΔΕΞΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αϊντάαααααα
      Μιλάμε για μεγάλο ΝΟΥΜΕΡΟ το γραφικό κουμούνι του υπονόμου και της μάσας.Έχεις μούτρα και βγαίνεις ρε γραφικέ..........

      Διαγραφή
  2. Θα σας τινάξω στον αέρα, κρυφομασόνοι του κερατά!! όλα τ απλυτά σας στη φόρα, προδότες για να μάθουν ΚΑΙ οι ελάχιστοι εκατοντάδες που σας έχουν απομείνει το τι λαμόγια είστε,πατριδοκάπηλοι, θρασύτατοι αγύρτες!!!και να μην τα βάζετε με την νοημοσύνη των δεκάδων χιλιάδων ελλήνων πατριωτών που αποχωρίσαμε και διαχωρίσαμε την θέση μας από το πεμπτοφαλαγγίτικο ΛΑγΟΣ με ΔΙΑΠΛΕΚΌΜΕΝΑ συστημικομασονικά πετραχήλια!! ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι στις προθέσεις μου να τα "βάζω με την νοημοσύνη των δεκάδων χιλιάδων πατριωτών..." Μόνο με την δική σου "νοημοσύνη" τα βάζω και αυτό το κάνω, γιατί έχεις IQ ραδικιού!!!
      Ρε "ούρτατα" βλακόμουτρο, δεν μπορώ να σε "θεραπεύσω" από τον..."υπερπατριωτισμό" σου, τις μανίες και το παραλήρημά σου που σε κατατρύχει!!!
      Και από τώρα και στο εξής, εκτός από γραφικό, θα σε αποκαλώ
      και "cinemaγκούγκου ούγκ"!!!
      ΧΓ

      Διαγραφή
  3. αυτό μπορεί και να είναι fake news , για ψάξτε το λίγο καλύτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή