Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΑΜΗΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ-ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ TΟΥ ISIS, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ! ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Benjamin Efraim: “Abu-Hafs”. Πηγή: Palestine Momentum

Οι αρχές της Λιβύης συνέλαβαν έναν ηγέτη και ιεροκήρυκα της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS ο οποίος αργότερα ομολόγησε ότι...

είναι αξιωματικός της Μοσάντ, μεταδίδει το αραβικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΒΝΑ24.

Σύμφωνα με τις αρχές της Λιβύης, το πραγματικό όνομα του ιεροκήρυκα Abu Hafs είναι Benjamin Efraim, ένας Ισραηλινός υπήκοος που λειτουργεί σε μία από τις ειδικές μονάδες της Μοσάντ οι οποίες διεξάγουν επιχειρήσεις κατασκοπείας σε αραβικές και ισλαμικές χώρες.

Οι αρχές της Λιβύης δήλωσαν ότι ο κατάσκοπος της Μοσάντ ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη Λιβύη οδηγώντας μια θυγατρική ομάδα 200 ατόμων της ISIS και μετακόμισε στη Βεγγάζη μεταμφιεσμένος ως ιεροκήρυκας.

Σύμφωνα με αυτούς, ο Abu Hafs επιχείρησε να διεισδύσει στην Αίγυπτο, προσθέτοντας ότι η ομάδα υπό την εντολή του είναι από τις πιο βάρβαρες τρομοκρατικές ομάδες που απειλούσαν να εξαγάγουν πόλεμο στην Αίγυπτο.

H ιστοσελίδα Palestine Momentum δημοσιεύει μάλιστα και φωτογραφία η οποία φέρεται να απεικονίζει τον Abu Hafs ενώ η είδηση αναφέρθηκε και από κάποια αραβικά τηλεοπτικά δίκτυα:



Η αναφορά ήρθε στο πλαίσιο μιας σειράς άλλων εκθέσεων που ανέφεραν ότι ο ηγέτης της ISIS Abu Bakr al-Baghdadi ήταν επίσης ένας πράκτορας της Μοσάντ, αν και δεν έχουν ακόμη παρουσιαστεί αξιόπιστα στοιχεία που να τεκμηριώνουν την αξίωση.

Όταν η τρομοκρατική ομάδα επιτέθηκε στο Ιράκ και κατέκτησε τη Μοσούλη πριν από τρία χρόνια, πολυάριθμες αναφορές ήρθαν στο φως από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποκαλύπτοντας ότι δεκάδες πράκτορες της Μοσάντ οδηγούν τους μαχητές της ISIS.

Η είδηση ήρθε καθώς οι εικασίες αυξάνονται στις τάξεις της ISIS σε σχέση με τον πιθανό διάδοχο του Abu Bakr al-Baghdadi μετά τις πρόσφατες αναφορές για το θάνατό του.

Σύμφωνα με τις αναφορές του περασμένου μήνα, ο ηγέτης της ISIS στη Λιβύη Jalalulddin al-Tunisi και ο ηγέτης της ISIS στη Συρία Abu Mohammad al-Shamali, είναι οι δύο βασικές επιλογές να ηγηθούν της τρομοκρατικής ομάδας μετά τον al-Baghdadi (ο οποίος επίσης ήταν Εβραιοσιωνιστής πράκτορας της MOSSAD).
Ο Jalalulddin al-Tunisi, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Mohammad Bin Salem al-Oyoni, γεννήθηκε το 1982 και είναι κάτοικος της πόλης Masaken στην επαρχία Souseh στην Κεντρική Τυνησία.

Ο Al-Oyoni απέκτησε επίσης τη Γαλλική υπηκοότητα μετά το ταξίδι του στην ευρωπαϊκή χώρα πριν από την ένταξή του σε τρομοκρατικές ομάδες στην Τυνησία το 2011-2012.

Ο Al-Oyoni εντάχθηκε στην ISIS στο Ιράκ και τη Συρία το 2013 και το 2014.

Αμερικανικές και Ιρακινές πηγές ισχυρίστηκαν ότι έξι διοικητές της ISIS, συμπεριλαμβανομένου ενός βέλγο-αλγερινού και ενός γαλλικού μέλους της τρομοκρατικής ομάδας, αναγνωρίζονται ως διάδοχοι του al-Baghdadi.

2 σχόλια:

  1. Είμαι σίγουρος όσο τίποτα στον κόσμο ότι αυτός π Λεχρίτης είναι στέλεχος του ΣΦΥΡΙΖΑ Ισλαμ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και παιδεραστής!!
      Έχει την φάτσα των διεστραμμένων ψυχάκηδων που βιάζουν μικρά παιδάκια ο άπλυτος ισλαμιστής!!
      Αυτούς θέλετε για να κατοικίσουν την χώρα ρε άθλιοι ΣΦΥΡΙΖαίοι;;;
      Εσύ ρε "φωστήρα" Κυρίτση, που τα ξέρεις όλα, ξερόλα, τέτοιους γουστάρεις;;;
      Τι ρωτάω; Τέτοιους θέλεις. Άντε και..."γαμπρός σου"!
      Ανθέλληνες βρωμιάρηδες άπλυτοι, κρεμάλα θέλετε...!

      Διαγραφή