Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ!

Η Ανταπάντηση στον κ. Λαζαρίδη....




Αγαπητέ κ. Λαζαρίδη,
 ο  Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου σας εύχονται    
« ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ».

5 σχόλια:

  1. Χαίρομαι ιδιαίτερα που με αυτόν τον ευγενικό τρόπο, Αποδεικνύεται η πραγματικότητα των κειμένων μου. Ελπίζω μπροστά σε αυτές τις "άγιες" μέρες να αποκατασταθουν τα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος θα του απαντήσει ; Ποιος έχει το Σθένος και το Ανάστημα να απαντήσει σε έναν κομμουνιστή που χλευάζει κάθε μέρα την Ιστορία τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις του Ελληνικού Γένους ; Κανείς ...... ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ δεν έχει Ελληνική Ψυχή μέσα του και να του πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και ότι ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ παραμένει ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια ...... ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ . ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ......
    Κομμουνιστή Λαζαρίδη μην Θριαμβολογείς για την δήθεν επιτυχία σου επειδή κάποιοι ΑΣΤΟΙ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΙΔΕΣ φοβήθηκαν και δεν σου απάντησαν ....... Μόνο στον Δήμαρχο ξέρουν να πουλάνε ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ......... ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ...... ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Γιατί πράγματι είναι ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ και κρύβονται ..... Δεν θέλουν να χαλάσουν τις Δημόσιες Σχέσεις που με τόσο κόπο χτίζουν .
    Την απάντηση θα σου την δώσω εγώ ένας προλετάριος με 42 χρόνια ένσημα στην βαριά βιομηχανία και Μεγάλη Αγάπη για την Πατρίδα μου Πιστεύω ότι εκφράζω χιλιάδες κατοίκους αυτής της όμορφης Πόλης .
    Αυτές τις ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ διαβάζω ξανά το Βιβλίο του Μέλλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ ΤΑΚΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ .
    Εγώ αυτόν τον κύριο ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ .
    Εσύ ..... αφού ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ .....ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΚΟΜΜΑ .... Μήπως τον Γνωρίζεις ;
    Στο βιβλίο του ο κομμουνιστής ΤΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ εξιστορεί με κάθε λεπτομέρεια τα φρικιαστικά Εγκλήματα του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΚΕ εναντίον του Ελληνικού Λαού . Γράφει πως το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΟΥ έξω από την ΟΥΛΕΝ έσφαξε 75.000 χιλιάδες αθώους Έλληνες , ανάμεσα τους πολλά γυναικόπαιδα και τους πετούσε σε ΞΕΡΟΠΗΓΑΔΑ . Πολλούς από αυτούς ακρωτηριασμένους και ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ .....
    Το Σταλινικό Φασιστικό κόμμα σου Λαζαρίδη είναι μία ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΩΝ και ΒΡΙΚΟΛΆΚΩΝ . Είστε ένα ΑΣΚΕΡΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ και ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ . Ο Περισσός είναι ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΕΡΠΕΤΩΝ και Ανθελλήνων με καταθεσεις εκατ. Ευρώ σε ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ από επιχορηγήσεις των ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΥΒΡΝΗΣΕΩΝ την ώρα που ο Ελληνικός Λαός Λιμοκτονεί .
    Και συνεχίζει ο ΤΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΊΔΗΣ .... Στον Γράμμο και στο Βίτσι Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ από μια ΣΤΥΓΝΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ ΤΡΟΜΟΥ . ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .
    Τα ίδια λέει και ο Πρώην ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. και για 10 χρόνια Βουλευτής του ΚΚΕ Ελευθέριος Σταυρίδης στο Βιβλίο του ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ . Ήθελαν να εξοντώσουν τον μισό πληθυσμό για να καταφέρουν να επικρατήσουν . Φοβόντουσαν την Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση . Τρέμουν τον Ελληνικό Πολιτισμό . Και σε ρωτάω , αυτά τα τρομαχτικά Εγκλήματα των Δολοφόνων κομμουνιστών δεν σε έχουν προβληματίσει ; ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ; ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ; Κοίτα τι γίνεται στην Βόρεια κομμουνιστική Κορέα .
    Κομμουνισμός σημαίνει Φτώχεια ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ ΠΕΙΝΑ ΠΟΡΝΕΙΑ [Κούβα 5 δολ. η τιμή μιας γυναίκας για 24 ώρες] ΤΡΟΜΟΣ ΑΙΜΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕΣΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ .
    Αντιπροσωπεύεις τον Μεσαίωνα και το Σκοτάδι .
    Εμείς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ .
    Το 1941 ΣΤΑ ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΞΑ και μετέπειτα στην ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ,Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ τσακίσαμε ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΝΑΖΙΣΤΕΣ εισβολείς και τους ΘΑΨΑΜΕ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ . ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΛΙΠΑΣΜΑ . ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ .
    Η Ελλάδα Λαζαρίδη θα βρει πάλι το ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΑ χωρίς εσάς ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ . Θα έρθει μέρα ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ . Θα έρθει μέρα που θα σας στείλουμε στις εσχατιές της ΚΟΛΑΣΕΩΣ .
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΣΧΥΡΗ . ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ .
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ κομμουνιστή Λαζαρίδη . Εσείς ; Εμείς αγαπάμε την Παναγιά και ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ . ΕΣΕΙΣ ; ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΑΝΤΟΥ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκείνο πού δέν έχω καταλάβει είναι εάν αυτά πού γράφεις είναι δικά σου, εάν τα γράφεις μέσα από το ίδρυμα που σε παρακολουθεί, η είσαι με άδεια. Όσο για το εάν είσαι Έλληνας θυμίσου πώς αποκαλείς δημόσια τους Έλληνες που προέρχονται από τον Πόντο. Ας ευχαριστείς τον αδελφό σου και μέλη της οικογένειας σου πού δεν έχεις πληρώσει για τις χυδαιολογιες στο Δ. Σ Έλληνας είναι αυτός που σέβεται τον πολιτισμό. Εσύ τον μόνο πολιτισμό που έχεις γνωρίσει είναι η χυδαιολογια. Καλά σου Χριστούγεννα, και θα βρεθεί το φάρμακο για να γίνεις λίγο άνθρωπος. Περισσότερο αποκλείεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σε ενόχλησε άραγε ; Το βιβλίο του ΛΑΖΑΡΙΔΗ ; Μήπως είναι ΨΕΜΑΤΑ ; Η του ΣΤΑΥΡΙΔΗ ; Και αυτό είναι ΨΕΜΑΤΑ ; ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ . ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥΣ . ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ; Το 5/42 Σύνταγμα του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΆΡΧΗ ΨΑΡΡΟΥ [500 αξιωματικοί και Άνδρες του Ελληνικού Στρατού] ποιος τους ΕΣΦΑΞΕ ; Μήπως γνωρίζεις τι έγινε στην ΟΥΛΕΝ ; Έχεις ακούσει κάτι για το τείχος του ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ; Για την ΆΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ ; Για την Καμπότζη , τα Γκούλανγκ της Σιβηρίας , τον Παιδεραστή κομμουνιστή Τσαουσέσκου της Ρουμανίας ; Δεν μπορεί κάτι θα ξέρεις για τις ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ........ ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ........ ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΘΡΑΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ...... Για την 5η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ; Τους Έλληνες ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ τους ΕΣΦΑΞΕ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΣΤΑΛΙΝ . Χιλιάδες αναφορές . Διάβασε και κάτι ..... Τιμάω και Σέβομαι τους Αδικοχαμένους Έλληνες του Πόντου και πάντα ανάβω ένα κερί στην ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ . ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΞΕΚΛΗΡΗΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ .
    ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ να αγαπάς την Πατρίδα σου ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Η ΦΑΣΙΣΤΑ . ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ .
    Έχεις ΔΙΚΙΟ αυτά που γράφω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ . Εσείς οι κομμουνιστές πρώτοι μας τα είπατε . Τα είπε και ο πρώην Γραμ. του Πανίσχυρου τότε ΚΚΣΕ στο 20 Συνέδριο τον Φεβρουάριο του 1956 ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ για την αγριότητα των Εγκλημάτων του Στάλιν που εσύ θαυμάζεις . 33 εκατ. Νεκροί στην κομμουνιστική Ρωσία είναι πολλοί . Εσύ τι λες ; Δεν χρειάζεται χάπια κανείς για να γράψει ότι δεν σφάζεις αθώους ανθρώπους χωρίς κανένα λόγο . Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ .
    Μόνο τον ΘΕΟ της Ελλάδας φοβάμαι και Σέβομαι όσο τίποτα στον κόσμο . ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛλΆΞΕΙ
    απο την ΜΙΖΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ . Υποκλίνομαι στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ και την ΔΟΞΑ του .
    Εκεί στον Μελιγαλά σφάξατε γυναίκες και μικρά παιδιά και ήταν πολλά . το ίδιο και στο Φενεό Κορινθίας . Όλοι εσείς που θα βρείτε συγχώρεση ; Τύψεις δεν έχετε ;
    ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΆΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ..........
    ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ; ΓΙΑΤΙ ;
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ;
    ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΑΘΩΕΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ ο...πώς σε είπαμε, να απαντήσεις στα γεγονότα που καταγράφει ο ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ δεν μπορείς;;; Η κομμουνιστική τακτική είναι γνωστή από ιδρύσεως του "κόμματος". Για την "ταμπακέρα...μούγκα"!
    Αυτό που ξέρεις πολύ-πολύ καλά να κάνεις, είναι να λοιδορείς αυτούς που αποκαλύπτουν τις θηριωδίες των κουκουέδων με ανοησίες για..."ιδρύματα" και άλλες..."κουκουέδικες χαριτωμενιές".
    Τι να απαντήσεις όμως στα γεγονότα.
    Συνεπώς, "η σιωπή σου" καταγράφεται ως αιδήμων σιγή...!
    Και κάτι επιπλέον, στο πρώτο σχόλιό σου, οι ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ δεν μπαίνουν σε εισαγωγικά που έβαλες, εκτός κι'αν για σένα αυτές οι ημέρες ΔΕΝ είναι Άγιες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή