Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ! ΣΤΗ..."ΒΙΤΡΙΝΑ" ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Ο αρχικωλοτούμπας Πάνος Καμμένος, αυτός που επί 2 1/2 χρόνια σφαγιάζει τον λαό ξεπουλάει την πατρίδα με παράνομα μέτρα (όπως τα έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος), όπως τον ΦΠΑ 24% στα νησιά, δεν θα ...

διστάσει να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Ήδη μέχρι τον επόμενο Απρίλιο θα δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια και αυτό είναι κάτι που έχει συμφωνηθεί με την κυβέρνηση. Και ας κάνει τον νταή ο Καμμένος και ας δηλώνει δημοσίως ότι δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσει στο όνομα "Μακεδονία" για τα γειτονικό κρατίδιο. Βάζει όμως μπροστά το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, και, όπως παρατήρησε σωστά η Σοφία Παραδείση (ΑΡΤ) αν το Συμβούλιο αποφανθεί να δοθεί το όνομα ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια, τότε ο Καμμένος θα πει ότι "η απόφαση είναι του Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών"! Η προδοσία όμως θα του ανήκει του ΄πολιτικού αλήτη και ο λαός δεν πρόκειται να του το συγχωρήσει ποτέ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου