Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!!!

Νέα όργανα γυμναστικής στο γυμναστήριο του Παπάγου
Ο ΔΟΠΑΠ εκσυγχρονίζει και εξοπλίζει τα γυμναστήριά του προχωρώντας...  σε αγορές καινούργιων μηχανημάτων γυμναστικής. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε αγορά  διαδρόμου τρεξίματος και   κωπηλατικού μηχανήματος για το γυμναστήριο των εγκαταστάσεων του Κέντρου Νεότητος στην οδό Νευροκοπίου, τα οποία παρελήφθησαν την 5η  Δεκεμβρίου και είναι έτοιμα για χρήση από τα μέλη του γυμναστηρίου. Στόχος των αγορών αυτών είναι η παροχή καλύτερων υπηρεσιών και υποδομών για την εκγύμναση των δημοτών, οι οποίοι τόσα χρόνια δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στα γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠ με την προτίμησή τους.

2 σχόλια:

  1. Μήπως αντί για όργανα γυμναστικής να έδινε κάποιο βοήθημα στους άστεγους της πόλης μας ; Υπάρχουν άνθρωποι σε απόλυτη φτώχεια και η δημοτική αρχή ενδιαφέρεται για την σωματική μας διάπλαση. Λίγο καλύτερα να το σκεφτούν εκεί στα ανάκτορα της Περικλέους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οργανα γυμναστικης Physiomart.gr is the best online fitness equipment provider. I get strapped rubber, gymnastics, gymnastics, exercise at home and gymnastics at home.

    ΑπάντησηΔιαγραφή