Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

"ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ"!!!


Εχει φάει τα λυσσακά του ο Χατζηνικολάκης να στηρίζει τον Τσίπρα και τον Σύριζα.
Εκτός του ότι έχει μετατρέψει τα ΜΜΕ του σε βήμα προπαγάνδας των συριζαίων.
Εκτός του ότι χρωστάει...

εκατοντάδες εκατομμύρια στις τράπεζες και δεν τον ενοχλεί κανένας τραπεζίτης.
Εκτός του ότι χρωστάει 9.500.000 ευρώ στην εφορία μαζί με το συνεταιράκι του τον Κουρή και δεν τον αγγίζει κανένας πλειστηριασμός.
Εκτός του ότι πλησιάζει το τέλος της χρονιάς και φθάνει η ώρα...πληρωμής από τα μυστικά κονδύλια του Παππά.
Εκανε σήμερα τη μεγαλύτερη αθλιότητα στήριξης των Συριζανέλ.
Αλλωστε και ο ίδιος είναι συνυπεύθυνος για την καταστροφή της χώρας.
Θυμηθείτε την συμπαράταξη και στήριξη που παρείχε το 2010-11 στους μπαχαλάκηδες που σήμερα μας κυβερνάνε.
Το "ψυχοπαίδι" του Αβέρωφ.
Το παιδί με τον μπαμπά υπουργό που μπήκε ελέω Βαρδινογιάννη στα ΜΜΕ ως...αστέρας.
Κάλεσε στον σταθμό του τον γνωστό δημοσκόπο της ΕΡΤ και με αναγωγές και κοπτοραπτικές χειρίστης ποιότητας μόνο που δεν έβγαλε πρώτο κόμμα τον Σύριζα.
Ακούστε να φρίξετε:
-Κλείνει η ψαλίδα ΝΔ και Σύριζα από τις 12 στις 9 μονάδες. Η ΝΔ παίρνει 33%, ο Σύριζα 24% με ανοδική πορεία λόγω της αποσυσπείρωσης και το Κίνημα Αλλαγής με το ζόρι 12%.
-Δημοφιλέστερος αρχηγός είναι ο Κυριάκος και ακολουθεί ο Αλέξης με μικρή διαφορά και τρίτη η Φώφη. Οταν σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Φώφη είναι η δημοφιλέστερη με προτελευταίο, πρν από τον Μιχαλολιάκο τον...Αλέξη.
-Το Κίνημα Αλλαγής τείνει να ξεφουσκώσει αφού δεν...επιστρέφουν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, αλλά "τσιμπάει" από εδώ και από εκεί και κυρίως από τη...ΝΔ.
Απίστευτες κατασκευασμένες αθλιότητες από τον θλιβερό και ξεπεσμένο άνορμαν της δημοσιογραφίας που έχει ξεπουλήσει τα πάντα στο βωμό της παραποίησης και της αρπαχτής.
Ας τα βλέπουν αυτά τα "καθαρά μυαλά" της ΝΔ από τις τάξεις της οποίας προέρχεται ως φοιτητής-ρέηντζερ μαζί με τον Μεϊμαράκη και τον Βουλγαράκη της εποχής Αβέρωφ (που ξυλοκοπούσαν στη Νομική κάθε αντίθετη φωνή).
ΥΓ: Βίλα Χατζηνικολάου 700 τετραγωνικών και τεσσάρων επιπέδων σε οικόπεδο ενός στρέμματος στην Πολιτεία, με φοβερή θέα, ασανσέρ για την Πόρσε, τελεφερίκ για τους καλεσμένους, δύο πισίνες, και τιμή κατασκευής 2,5 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου