Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ SUPER MARKETS ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ...

Να αποσύρουν από τα ράφια τους τα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι...

μόλυναν αντιεξουσιαστές καλεί τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο ΕΦΕΤ με ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές να μην προμηθευτούν τα συγκεκριμένα προϊόντα. Μάλιστα, ο ΕΦΕΤ αναφέρει ότι ήδη οι εταιρείες που διακινούν τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν αρχίσει την προληπτική απομάκρυνσή τους.

Σημειώνεται ότι η προανάκριση για την υπόθεση ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ:

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., μετά από σχετική ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία για επαπειλούμενη επιμόλυνση τροφίμων, συνδράμει ενεργά στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Με κυρίαρχο γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του καταναλωτή, ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως για προληπτικούς λόγους, να μην προβούν στην προμήθεια των κάτωθι προϊόντων (απεικονίζονται στη συνέχεια), ανεξαρτήτως παρτίδας για το χρονικό διάστημα  20 έως 25 Δεκεμβρίου 2017 :

- Μεμονωμένες συσκευασίες “COCA – COLA”  σε πλαστική συσκευασία PET του 1,5 λίτρου   
- Μεμονωμένες συσκευασίες “COCA – COLA LIGHT” σε πλαστική συσκευασία PET του 1,5 λίτρου   
- Συσκευασίες “Παριζάκι Υφαντής” των 500γρ. και των 350γρ. 
- Φρέσκο Γάλα Πλήρες ΔΕΛΤΑ του 1 λίτρου σε χάρτινη συσκευασία μπλε χρώματος 

Καλούνται οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες διαθέτουν στον τελικό καταναλωτή τα ανωτέρω προϊόντα, να τα απομακρύνουν άμεσα από το χώρο πώλησης. Σημειώνεται στο σημείο αυτό ότι οι εταιρείες, οι οποίες διακινούν στην ελληνική αγορά τα εν λόγω προϊόντα, έχουν αρχίσει την προληπτική απομάκρυνσή τους, συνεργάζονται δε εποικοδομητικά με την Ελληνική Αστυνομία και τον Ε.Φ.Ε.Τ., συμβάλλοντας έτσι και αυτές στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του θέματος. 

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., που σε κάθε περίπτωση έχει ήδη ξεκινήσει τους σχετικούς ελέγχους στις στοχοποιημένες αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους Έλληνες καταναλωτές ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προστατευθεί η υγεία τους από τέτοια συμβάντα. 


Πηγή: https://www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου