Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Η ΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΝ 18ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!!

Μία νέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει, παραμονές Χριστουγέννων. Ένας πατέρας 49 ετών μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 18χρονη κόρη του...

και στη συνέχεια κρεμάστηκε με σχοινί.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στα Πομακοχώρια. Ο μουσουλμάνος από την Σμίνθη είχε συνολικά 5 παιδιά και η γυναίκα του πέθανε πριν από 5 – 6 χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας, 45 ετών αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

Αφού σκότωσε το κορίτσι στο σπίτι, πήγε σε διπλανή δασική έκταση και κρεμάστηκε. Δίπλα στα ματωμένα χέρια του, ένα σημείωμα εξηγούσε την αποτρόπαια πράξη του.

Στο σημείωμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας έγραψε ότι σκότωσε το παιδί του επειδή η κόρη του είχε σχέσεις με νεαρό και… επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που ο ίδιος δεν ενέκρινε.

Βίαιο θάνατο αναφέρει ο Ιατροδικαστής
Στο σημείο της τραγωδίας έφτασε η Αστυνομία, που απέκλεισε το σημείο και ερευνά τις συνθήκες του περιστατικού αναζητώντας το όπλο του εγκλήματος.

Ο Ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δύο σορούς, σε δήλωσή του στο xanthi2 αναφέρει ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι.

 Όπως σημειώνει, ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. Περισσότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα υπάρξουν μετά τη νεκροτομή που θα γίνει αύριο, όπως αναφέρει.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι 4 αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.


Πηγή: xanthinews, xanthi2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου