Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ, ΑΛΛΑ...ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ!


Η κυβέρνηση Τσίπρα αυτό το διάστημα θέλει να "κλείσει" άρον-άρον το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων το οποίο θα εμπεριέχει το όνομα "Μακεδονία" και δεν της μένει χρόνος να ασχοληθεί με τη Βόρειο Ήπειρο και τους Έλληνες που εξοντώνονται από τον Έντι Ράμα. Τώρα έχουμε φαινόμενα αγριότητας κατά Ορθόδοξων Εκκλησιών παραμονές Χριστουγέννων. Το σχετικό ρεπορτάζ είναι από το pentapostagma.gr:
Οι ορθόδοξοι στην Κορυτσά προετοιμάζονται για την μεγάλη εορτή των...

Χριστουγέννων. Όμως η ήρεμη ζωή τους διαταράσσεται συνεχώς από τις επιθέσεις των ειδωλολατρών και τον εξτρεμιστών της περιοχής.

Έτσι με την κάλυψη της δήθεν ληστείας, των λίγων χρημάτων, στα παρεκκλήσια, άτομα “αγνώστων” στοιχείων ξεκίνησαν μια εκστρατεία καταστροφών των χώρων λατρείας στην Κορυτσά.

Την Παρασκευή που μας πέρασε καταστράφηκε το παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία στην είσοδο της πόλης και χθες λίγο πιο κάτω κατεστράφη το παρεκκλήσι της Μεταμορφώσεως του Κυρίου που βρίσκεται στην αυλή του ομώνυμου ναού, στο πάρκο της Κορυτσάς.

Από τις εικόνες διαφαίνεται το μίσος που έχουν αυτοί οι άνθρωποι στην ψυχή τους, καθώς με βαριοπούλα έχουν καταστρέψει το παρεκκλήσι. Όλοι ξέρουν ποιοι είναι αλλά κανείς δεν τολμά να το ομολογήσει. Φυσικά αυτό που συμβαίνει είναι μόνο η αρχή, γιατί είναι γνωστό πως τα εξτρεμιστικά στοιχεία αναπτύσσονται και δυναμώνουν, όσο από την κρατική και θρησκευτική προπαγάνδα τόσο και από την ανθελληνική και αντι-ορθόδοξη, προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Ο κίνδυνος που διατρέχουν οι ορθόδοξοι είναι μεγάλος και θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. Τέτοιες πράξεις καταστρέφουν την θρησκευτική αρμονία στην χώρα και αποτελούν ωμή κατά των ορθοδόξων και των Ελλήνων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου