Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αποστολή βοήθειας στο Δήμο Μάνδρας

Στο Δήμο Μάνδρας παραδόθηκαν σήμερα τα είδη πρώτης ανάγκης που ...

συγκέντρωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και συγκεκριμένα 250 κιβώτια με είδη καθαρισμού και συσκευασμένα τρόφιμα. 
Την αποστολή βοήθειας στο Δήμο Μάνδρας συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Αυγουρόπουλος και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Παπάγου και Χολαργού, κα Μαρία Δημάκου και κα Κατερίνα Γκούμα. 
Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα του Δήμου μας για στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, καθώς και την εταιρία ΕΥΡΗΚΑ.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΙΔΙΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ
    "ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ".
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ,ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΕΙ,ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ,ΑΛΛΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ "ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ" ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ !
    ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ,ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΦΡΟΙ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ-ΚΑΦΡΟΙ,ΟΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ-ΚΑΦΡΟΙ,Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ-ΚΑΦΡΟΙ,ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ "ΜΕΣΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ.ΟΛΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΝ.ΒΡΩΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή