Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑΣ 17ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ! ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Τραγωδία στο λιμάνι της Πάτρας, όπου ένας 17χρονος μετανάστης...

τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια άγριων συμπλοκών εντός του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου, στην Ακτή Δυμαίων, το βράδυ της Παρασκευής 4 Μαΐου.

Όπως αναφέρει το Tempo24.news, ο ανήλικος μετανάστης τραυματίστηκε στο κεφάλι χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό με τι του προκάλεσαν τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στις αστυνομικές αρχές η πληροφορία που θέλει κατά την διάρκεια της σύρραξης μεταξύ ομάδων μεταναστών με πέτρες και αιχμηρά αντικείμενα να ακούστηκαν και πυροβολισμοί. Πράγματι λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκαν κάλυκες και σφαίρες των 9mm, ενώ όπως έγινε γνωστό οι πυροβολισμοί έπεσαν μέσα από τις εγκαταστάσεις της Χαρτοποιΐας.

Δείτε εικόνες από το σημείο στη gallery του Newsbomb.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μετανάστης που τραυματίστηκε νωρίτερα στα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ ομάδων αλλοδαπών στη λιμενική ζώνη της Πάτρας είναι 17 χρόνων και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στο νοσοκομείο του Ρίου.

Κατά το Tempo24.news οι λόγοι της συμπλοκής πιθανότατα να αφορούν σε διαμάχη μεταξύ διαφορετικών φυλών Αφγανών.

Αυτή την ώρα στην ζώνη του νέου λιμανιού της Πάτρας υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν οι μετανάστες αποσύρθηκαν στα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια του Λαδόπουλου και της ΑΒΕΞ.

Πηγή: Tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου