Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: ΘΑ ΥΪΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ! ΙΔΟΥ Η ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ "ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ "ΜΗΤΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΓΟΝΕΑΣ Α-ΓΟΝΕΑΣ Β"!!!

Η νομιμοποίηση της ανωμαλίας μέσα από τη Βουλή. Και μάλιστα από την κ. Μπακογιάννη, την εκπρόσωπο της ΝΔ , του κόμματος που έχει ως προμετωπίδα το τρίπτυχο "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια". Τώρα πλέον η οικογένεια θα απαρτίζεται από ομόφυλα ζευγάρια τα οποία θα υιοθετούν και παιδιά! Αυτό, αναπόφευκτα θα οδηγήσει στην κατάργηση των όρων "μητέρα" και "πατέρας" οι οποίοι θα αντικατασταθούν από τα ονόματα "Γονέας Α" και "Γονέας Β"
Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cnn.gr, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πήρε σαφή θέση υπέρ της επίμαχης διάταξης.  Την ίδια ώρα, «κόντρα» στο «όχι» της ΝΔ πήγε η Ντόρα Μπακογιάννη που συμφώνησε με τις ...

παρατηρήσεις του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ. 

Ο κ. Βενιζέλος επικαλούμενος την ευρωπαϊκή νομολογία επεσήμανε πως δεν μπορεί να υπάρξει διαχωρισμός των ομοφύλων ζευγαριών στην ανάδοχη παιδιών. 

«Η κοινή ευρωπαϊκή νομική ηθική δεν είναι ούτε ατομική ηθική, ούτε της ορθόδοξης εκκλησίας. Τα σέβομαι όλα αυτά αλλά το κράτος και το Συμβούλιο της Ευρώπης δεν νομοθετούν με βάση την θρησκευτική αντίληψη, άρα ο καθένας ως πολίτης έχει δικαίωμα στην απόκτηση τέκνου και το δικαίωμα αυτό υπάρχει και για ομόφυλα ζευγάρια», ανέφερε στη Βουλή με τη Ντόρα Μπακογιάννη να συμφωνεί μαζί του.

«Συμμερίζομαι την άποψη Βενιζέλου υπέρ της αναδοχής. Όλοι έχουμε υποχρέωση να λέμε τι πραγματικά συμβαίνει και να εξηγήσουμε στην κοινωνία την πραγματικότητα», είπε.

Οι αναφορές Βενιζέλου-Μπακογιάννη στην αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια προκάλεσαν νέο ομοφοβικό παραλήρημα εκ μέρους της Χρυσής Αυγής. Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε για «βίτσιο κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι αντί να πάρουν κατοικίδιο παίρνουν παιδί», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

«Δεν μπορεί να μένει αναπάντητη η ρητορική μίσους», τόνισε η Αννέτα Καββαδία από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Τασία Χριστοδουλοπούλου επεσήμανε πως «δεν μπορεί να υπάρχει ασυλία σε τέτοιες απόψεις, γι΄αυτό και οι βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος δεν συμμετέχουν στην αντιπροσωπία μας στο Συμβούλιο της Ευρώπης». Τον λόγο μίσους της Χρυσής Αυγής καταδίκασε και η Σία Αναγωνστοπούλου.

Ο ίδιος αναρωτήθηκε σε ποιο σημείο της ομιλίας του πρόσβαλλε ομοφυλόφιλο με την κ. Αναγνωστοπούλου να αναφέρει: «Εσείς που κάθεστε πίσω μας, να ξέρετε ότι δεν συνομιλούμε μαζί σας». Αναφέρθηκε ακόμη, στη δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής και θύμισε ότι ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε μαχαιρωμένος από μέλη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου