Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ: "ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ"! ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ

Απ’ ό,τι φαίνεται ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, Μανώλης Χατζησάββας...

τους «πάτησε τον κάλο» με τις σχεδόν καθημερινές δημοσιεύσεις του στις οποίες βγάζει τα «άπλυτά» τους στη φόρα, με αποτέλεσμα να αφήνουν να διαχέονται στον τύπο διάφορες θεωρίες συνωμοσίας και παρασκηνιακά θρίλερ με στόχο την δήθεν υπονόμευση της ΕΥΠ και του Διοικητή της Γιάννη Ρουμπάτη…

Πάντως έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση, εφόσον μέχρι πρότινος έκαναν πως δεν τον γνώριζαν και σε διάφορες επερωτήσεις στη βουλή έλεγαν άλλα ντ’ άλλων… Σήμερα προφανώς τον θυμήθηκαν…

εφόσον τον περιγράφουν ως το «δεύτερο πρόσωπο», χωρίς όμως να τον κατονομάζουν. Διαβάζουμε ότι: «Το δεύτερο πρόσωπο διαμένει στο εξωτερικό, καθώς έχει μεν καταδικαστεί για απάτη στην Ελλάδα, αλλά η χώρα στην οποία βρίσκεται αρνείται να τον εκδώσει. Όπως και το πρώτο, έχει στο στόχαστρο την ΕΥΠ και τη διοίκησή της, γιατί αποφασίστηκε να διακοπεί η συνεργασία μαζί του. Συγκεκριμένα, το 2011–2014 διέμενε στην Κωνσταντινούπολη και τότε ανέφερε πως είχε έλθει σε επαφή με τη ΜΙΤ και έστειλε στην Αθήνα το μήνυμα πως επιθυμούσε να συνεργαστεί με την ΕΥΠ. Πράγματι, η ΕΥΠ επικοινώνησε μαζί του, τον εκπαίδευσε επί διήμερο στην Κω και του όρισε “χειριστή” στη Ρόδο. Όμως, από τα μέσα του 2015 διαπιστώθηκε ότι δεν είχε να εισφέρει κάτι ουσιαστικό και η συνεργασία μαζί του διακόπηκε.»

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο


XL


Ένα παρασκηνιακό θρίλερ με στόχο την υπονόμευση της ΕΥΠ και του διοικητή της Γιάννη Ρουμπάτη και πιθανή την εμπλοκή τρίτων “μη φιλικών” προς την Ελλάδα χωρών φέρεται να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στις παρυφές της οδού Κατεχάκη, σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, τις οποίες επικαλείται η Καθημερινή.

Κατά τις ανωτέρω πληροφορίες, ρόλο ενορχηστρωτή, στην προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ΕΥΠ, έχουν δύο πρόσωπα που στο παρελθόν ήταν “συνδεδεμένα” με αυτή, καθώς και μια γυναίκα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο αξιωματούχος της ΕΥΠ, “έχει αρχίσει υπόγειος πόλεμος από ένα παρακράτος που έχει ως βάση το οργανωμένο έγκλημα, την κατασκοπεία ή και τα δύο”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Καθημερινής, το πρώτο πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση είναι παλιός συνδικαλιστής της ΕΥΠ, με καταλυτικό ρόλο στο παρελθόν στα τεκταινόμενα της οδού Κατεχάκη, που έχει παυθεί οριστικά και για τις επαφές του οποίου έχουν εγερθεί σοβαρά ερωτήματα. Ο συγκεκριμένος πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ είχε βρεθεί να κατέχει χιλιάδες διαβαθμισμένα έγγραφα, ενώ έχει κατηγορηθεί για απάτη και για παράνομη παρέμβαση σε αρχείο δεδομένων και συγκεκριμένα στα ψυχομετρικά τεστ των υποψηφίων για πρόσληψη, μερικά εκ των οποίων, όπως αναφέρει η πηγή της υπηρεσίας, έχουν βρεθεί ακόμη και σε… πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Το δεύτερο πρόσωπο διαμένει στο εξωτερικό, καθώς έχει μεν καταδικαστεί για απάτη στην Ελλάδα, αλλά η χώρα στην οποία βρίσκεται αρνείται να τον εκδώσει. Όπως και το πρώτο, έχει στο στόχαστρο την ΕΥΠ και τη διοίκησή της, γιατί αποφασίστηκε να διακοπεί η συνεργασία μαζί του. Συγκεκριμένα, το 2011–2014 διέμενε στην Κωνσταντινούπολη και τότε ανέφερε πως είχε έλθει σε επαφή με τη ΜΙΤ και έστειλε στην Αθήνα το μήνυμα πως επιθυμούσε να συνεργαστεί με την ΕΥΠ. Πράγματι, η ΕΥΠ επικοινώνησε μαζί του, τον εκπαίδευσε επί διήμερο στην Κω και του όρισε “χειριστή” στη Ρόδο. Όμως, από τα μέσα του 2015 διαπιστώθηκε ότι δεν είχε να εισφέρει κάτι ουσιαστικό και η συνεργασία μαζί του διακόπηκε. Το τρίτο πρόσωπο είναι μια γυναίκα που φέρεται να έχει σχέση με τον τελευταίο.

Παράλληλα, ως “φόντο”, βρίσκεται και η υπόθεση “Πυθία” που διερευνάται από τη Δικαιοσύνη και στο σκέλος της περί απόπειρας κατά του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, με την ανώτατη πηγή της ΕΥΠ να εκφράζει προβληματισμό για τις διαστάσεις που έχει προσλάβει. Και τούτο, όπως λέγεται, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έγγραφο της ΕΥΠ, του 2009, που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, στο οποίο αναφέρεται η εκτίμηση πως οι πληροφορίες που είχαν δοθεί στην Αθήνα δεν επιβεβαιώθηκαν έστω και μερικώς. Αντιθέτως, στο έγγραφο διατυπώνεται η εκτίμηση πως στόχος του προσώπου που προσκόμισε το σχετικό υλικό δεν ήταν άλλος από την παραπλάνηση των ελληνικών αρχών.

Όπως προαναφέρθηκε, κοινός στόχος των προσώπων που σχετίζονται με την προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ΕΥΠ φέρεται να είναι ο διοικητής της Γιάννης Ρουμπάτης. Ετσι, στο παρασκήνιο διακινείται ότι σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας “πληροφορίες” σύμφωνα με τις οποίες: Πρώτον, συγγενής του στη Βόρεια Ελλάδα διαθέτει εταιρεία που προωθεί “χρυσές βίζες” σε Τούρκους υπηκόους. Δεύτερον, διαθέτει 20 εταιρείες στην Ιταλία, μέσω των οποίων κάνει λαθροδιακίνηση μεταναστών. Τρίτον, ο διοικητής της ΕΥΠ εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.


Οπως χαρακτηριστά αναφέρει ανώτατη πηγή της ΕΥΠ, η υπηρεσία έχει στεγανοποιηθεί πλήρως, και κάποιοι δεν το θέλουν αυτό…, καταλήγει το δημοσίευμα.

1 σχόλιο:

  1. Να τους δώσεις στα μπουντρούμια!!!!!!!!!!!!!!!😀
    Θα το χαρούμε!!!! Ε ρε γλέντια!!!!! ☺🍻🍷🍸

    ΑπάντησηΔιαγραφή