Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ": "ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΕΤΟΥΣ! ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ"!

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του ...

Μετώπου Νίκης κ.Ραχήλ Μακρή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, για την προκλητική Ελένη Φουρέιρα, όπου σχημάτισε τον αλβανικό «αετό» παρά το γεγονός ότι εκπροσωπεί ένα ελληνικό κράτος και συγκεκριμένα την Κυπριακή Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα έγραψε:

"Εδώ η εκπρόσωπος της Κύπρου Αλβανίδα μεγαλωμένη με λεφτά των Ελλήνων και φιλοξενούμενη στην χώρα που της έδωσε απλόχερα και ισότιμα με τα ελληνόπουλα ψωμί, παιδεία, ελευθερία με τον εκπρόσωπο πατριώτη της εκπρόσωπο της Αλβανίας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, Eugent Bushpepa, να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό. Ο εκπρόσωπος της Αλβανίας χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι και η γνωστή τραγουδίστρια το αριστερό, και έτσι από κοινού σχημάτισαν το σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού. 

Για τους αμαθείς Έλληνες το σήμα αυτό σήμα του αλβανικού αλυτρωτισμού μιλά για προσάρτηση ελληνικού έδαφους στην Αλβανία και Αλβανικές διεκδικήσεις τύπου Σκοπίων, από διαχρονικά και ιστορικά συμμάχους των Τούρκων. 

Δεν φταίνε αυτοί. 

Εσείς φταίτε. 
Οι Κύπριοι Κύπρια νεαρά τραγουδίστρια δεν είχατε και επιλέξατε την κυρία; 
Έχω ξαναπεί ευθέως την άποψη μου πολιτικά όπως τότε με τους δυο στρατιωτικούς που έκαναν το ίδιο και έμειναν ατιμώρητοι. 
Αφαίρεση ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας και να πάει στην πατρίδα της να κάνει εκεί αετούς ελεύθερα και ότι θέλει.
Όσοι μένουν εδώ θα σέβονται την χώρα και την ιστορία της.
Για την παραμονή στην χώρα και την απόκτηση υπηκοότητας και όχι ιθαγένειας έχει διαμορφωθεί πολιτική πρόταση από την ομάδα του Μετώπου Νίκης και βρίσκεται στην διάθεση των πολιτών ελεύθερα για αλλαγές ή βελτιωτικές προσθήκες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου