Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: "ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"! ΟΠΩΣ Ο ΜΕΓΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ...ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ!

Αφιερωμένο σε οσους πίστευαν τόσα χρόνια στο παραμύθι της ...


Ελληνοτουρκικής φιλίας… Ερντογάν: «Τη Σμύρνη την έκαψε ο Ελληνικός Στρατός»!

Μαθήματα ιστορίας τουρκικής εμπνεύσεως παρέδωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας εν όψει των προεδρικών εκλογών της 24ης Ιουνίου.

Μιλώντας από την Σμύρνη, προπύργιο της αντιπολίτευσης, ο Ερντογάν φρόντισε να δείξει πόσο ειλικρινής ήταν όταν απεύθυνε «μήνυμα ειρήνης» προς την Ελλάδα πριν από μερικές μόνο ημέρες.

Εκφωνώντας λόγο στο Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Ερντογάν αναφέρθηκε στην καταστροφή της Σμύρνης, κατηγορώντας τους Έλληνες ότι ήταν εκείνοι που την έκαψαν!

«Το μεγαλύτερο χτύπημα που δόθηκε σε αυτή την ωραία πόλη είναι από τον Στρατό τους. Οι Έλληνες στρατιώτες, έκαψαν τη Σμύρνη την ώρα που υποχωρούσαν.

Μην κοιτάζετε που λένε ότι το έκαναν οι Τούρκοι. Τα πιο μεγάλα χτυπήματα τα έκαναν αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους πολιτισμένο σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή» ήταν ακριβώς τα λόγια του Ερντογάν, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

«Οι πρόγονοί μας», δήλωσε εμφατικά ο Ερντογάν, «δεν θέλησαν να καταστρέψουν, να κάψουν, επεδίωκαν πάντοτε να χτίσουν, να δημιουργήσουν, και αυτό, όπως είπε, φάνηκε από την ανάπτυξη της Σμύρνης μετά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας.»

2 σχόλια:

 1. Και οι 1.5000.000 πρόσφυγες, Τούρκοι-Οθωμανοί ευγενείς ήταν και τους έδιωξε ο Ελληνικός Στρατός από τη Μ. Ασία ! 😊 😊

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χμμμμ...Από "ανάπτυξη", δεν λες τίποτα Ερτογάν...
  Και τα σπίτια στην Σμύρνη έγιναν παρανάλωμα του πυρός από μια εστία μαγειρέματος, όταν η μαγείρισσα φεύγοντας βιαστικά για να "υποδεχθεί" τους τούρκους στρατιώτες που θα..."ελευθέρωναν την Σμύρνη", ξέχασε να σβήσει την φωτιά...
  Τι λες τώρα δηλαδή..."Νέα στοιχεία" προέκυψαν!!!
  Και το ερώτημα παραμένει ρε ημιπαράφρονα Ερντογάν...Τι φαγητό μαγείρευε στην Σμύρνη η νοικοκυρά;;; Ατζέμ πιλάφι;;;
  Άϊντε ρε χαϊβάνι Ερντογάν, άντε να δεις ποιοι ήταν οι πρόγονοί σου και μετά έλα να "συζητήσουμε" για το πόσο βάρβαροι έχετε παραμείνει και ας ζούμε στον 21ο αιώνα!!!
  Άϊντε και γαμ#σου τώρα...και πάρε μαζί και τον ψευδοπροφήτη σου τον μεμέτη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή