Τρίτη 1 Μαΐου 2018

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ! ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ. ΒΙΝΤΕΟ.

Ενέδρα θανάτου έξω από ταβέρνα - Πέντε πυροβολισμοί από ένα πιστόλι ...

7,65 χιλιοστών - Τι είχε συμβεί πριν από 20 χρόνια, όταν ο φονευθείς ήταν διοικητής του ΑΤ Φιλοθέης - Ο 57χρονος πρώην ΕΚΑΜίτης δεν οπλοφορούσε και μετέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό
Οι υψηλές πολιτικές και επιχειρηματικές γνωριμίες του 57χρονου πρώην ΕΚΑΜίτη, οι επαγγελματικές του δραστηριότητες, το μεγάλο χρηματικό ποσό που κουβαλούσε πάνω του αλλά και τα τηλέφωνα που έκανε και δέχτηκε χθες το βράδυ έχουν μπει στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών για να λύσουν το γρίφο της εκτέλεσής του με πέντε σφαίρες τα ξημερώματα στην Παλλήνη. 

Το βασικό σενάριο που εξετάζουν είναι να πρόκειται για προσωπικές διαφορές όμως δεν αποκλείουν έστω και με μικρές πιθανότητες το ενδεχόμενο της ληστείας, οι δύο άγνωστοι δράστες να γνώριζαν ότι είχε πάνω του πολλά χρήματα, να του επιτέθηκαν στο πάρκινγκ της ταβέρνας για να τον ληστέψουν και όταν το θύμα αντέδρασε τον πυροβόλησαν πέντε φορές και εξαφανίστηκαν. 

Άλλωστε, οι κάλυκες από το πιστόλι των 7.65 χιλιοστών που βρέθηκαν στο σημείο και οι μεγάλες πιθανότητες το όπλο να είναι ανατολικού τύπου που χρησιμοποιούν συχνά και οι ληστές δεν αποκλείουν ούτε αυτό το ενδεχόμενο. 

Η υπόθεση της δολοφονίας του Σπύρου Π. αποτελεί για τους αξιωματικούς της Ασφάλειας γρίφο για δυνατούς λύτες. Οι πρώην αξιωματικός που υπηρέτησε για πολλά χρόνια στην ΕΚΑΜ και στη Δίωξη Ναρκωτικών δεν είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν παρά μόνο πριν από είκοσι χρόνια όταν ως διοικητής του τμήματος Φιλοθέης το όνομα του συμπεριλαμβανόταν σε μια δικογραφία επίορκων αστυνομικών για συμμετοχή σε κύκλωμα έκδοσης παράνομων αδειών παραμονής σε αλλοδαπές και προστασίας νυχτερινών κέντρων και ινστιτούτων μασάζ μετά από έρευνα του εισαγγελέα Γεράκη. 

Όμως τελικά απηλλάγη και μάλιστα παρασημοφορήθηκε για μια μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών στον Έβρο στην οποία πήρε μέρος μαζί με τον νυν διοικητή της DEA στην Ελλάδα και πρώην υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Γιάννη Ραχωβίτσα. Ο Σ.Π, όταν αποστρατεύτηκε το 2007, εκμεταλλεύτηκε τις πολύ καλές επιχειρηματικές και πολιτικές του γνωριμίες και μάλιστα φέρεται να είχε και στενές σχέσεις με πολύ γνωστή εφοπλιστική οικογένεια. 

«Λέγονται διάφορα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες όμως δεν γνωρίζουμε τι από όλα αυτά ισχύει» αναφέρει στο protothema.gr αξιωματικός της Ασφάλειας και προσθέτει: «Ξέρουμε ότι σύχναζε στην ταβέρνα μαζί με φίλους του. Δεν οπλοφορούσε και πάνω του είχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που είτε δεν ήθελαν, είτε δεν κατάφεραν να αποσπάσουν οι δράστες. Πάντως μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι του έστησαν ενέδρα θανάτου στην ταβέρνα και όχι έξω από το σπίτι του όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις».

Όπως προκύπτει από τις έρευνες των αστυνομικών το σημείο της επίθεσης ήταν σκοτεινό και κανένας από τους θαμώνες δεν είδε το παραμικρό όταν στη μία τα ξημερώματα το θύμα, έφυγε από το κατάστημα Κρητικός στην οδό Αιόλου στην Παλλήνη. Χαιρέτησε τους φίλους του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ του καταστήματος, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητο του. Εκεί δέχτηκε την επίθεση από δύο αγνώστους οι οποίοι τον πυροβόλησαν πέντε φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Ο 57χρονος δέχτηκε τις σφαίρες στο σώμα όμως αιμόφυρτος κατάφερε να γυρίσει στο κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια. Λίγα λεπτά αργότερα έπεσε νεκρός… 

Οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσω καμερών να διαπιστώσουν το δρομολόγιο των δραστών αλλά και το μέσο που χρησιμοποίησαν για να φύγουν από το σημείο της εκτέλεσης.
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου