Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

ΠΑΤΕΡΑΣ-ΚΤΗΝΟΣ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! "ΕΚΦΥΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ" ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!

«Αδίστακτη και έκφυλη προσωπικότητα με σατανική πονηρία»
Πρόκειται για «αδίστακτη και έκφυλη προσωπικότητα με σατανική..

πονηρία» ανέφερε η εισαγγελέας στο δικαστήριο για τον βιαστή πα-τέρας.
«Κρέας να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι. Αγόρια και κορίτσια, αρκεί να είναι μικρά. Ούτε στην κόρη του δεν σταμάτησε. Πρόκειται για αδίστακτη και έκφυλη προσωπικότητα με σατανική πονηρία που δεν έχει προηγούμενο. Έκανε “τέρατα” και θα συνέχιζε ακάθεκτος». Αυτά ήταν τα σοκαριστικά λόγια της Εισαγγελέας Πύργου, Κωσταντούλα Αθανασοπούλου για τον 47χρονο που κηρύχθηκε ένοχος χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου για τις κακουργηματικές πράξεις του βιασμού, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης.
Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 30 ετών (κατά συγχώνευση) για βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών και αγοριού, μεταξύ αυτών και της βιολογικής του κόρης, καθώς και 8,5 χρόνια φυλάκισης για άλλες συναφείς κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

Στην αγόρευσή της η Εισαγγελέας εξέφρασε την –αρνητική- έκπληξή της για τα τεχνάσματα που σκαρφίστηκε ο 47χρονος για να προβεί στα προαναφερθέντα αδικήματα ακόμα και εις βάρος της ανήλικης βιολογικής του κόρης και πρότεινε την παραδειγματική του τιμωρία. 

Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου