Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Βρισκόμαστε στη τελική ευθεία για τις πανελλαδικές εξετάσεις, στις...

οποίες θα δοκιμασθούν οι μαθήτριες και οι μαθητές της 3ης τάξης του Λυκείου με στόχο την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Με την ευκαιρία αυτή, ως Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νεολαίας θέλω να ευχηθώ στις μαθήτριες και τους μαθητές των Λυκείων της πόλης μας αλλά και σε όσες και όσους συμμετέχουν εκ νέου στις εξετάσεις, καλή επιτυχία, ευόδωση των προσπαθειών τους ώστε τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα.
Πιστεύω ότι με τις οδηγίες και των καθηγητών σας, την στήριξη των γονέων σας αλλά κυρίως τις δικές σας προσπάθειες όλο το χρονικό διάστημα που πέρασε προετοιμασθήκατε σωστά ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να προσέλθετε λοιπόν στις εξετάσεις με ηρεμία, νηφαλιότητα, χωρίς άγχος με θέληση και πίστη στις δυνάμεις σας.
Με τις σκέψεις αυτές εύχομαι οι στόχοι και τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν στη σημαντική αυτή καμπή της ζωής σας. Να θυμάστε πάντοτε ότι πρέπει να θέτετε υψηλούς στόχους και να έχετε όνειρα γιατί το μέλλον σας ανήκει.


Με εκτίμηση
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Νεολαίας 
                                  
  Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου