Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΥΦΟΣ ΜΑΧΑΡΑΓΙΑ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ
Χολαργός, 5 Ιουνίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή.
Σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα...

προσκλήθηκε και παρέστη σήμερα ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος. 
Η σύσκεψη είχε ως θέμα την προώθηση του σχεδιασμού για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή και συμμετείχαν οι υπουργοί κ.κ. Αλ. Φλαμπουράρης, Π. Σκουρλέτης, Σ. Φάμελλος, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κα Κυπριανίδου καθώς και οι Δήμαρχοι Αθηναίων και Ζωγράφου κκ Καμίνης και Καφατσάκη. Επίσης παρόντες ήταν ο κ. Πολύζος, πρόεδρος της ΕΤΑΔ, ο κ. Πατρίκιος, πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου, καθώς και άλλα κυβερνητικά στελέχη. 
Στη σύσκεψη διατυπώθηκε η βούληση όλων των φορέων για την υλοποίηση του σχεδιασμού για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή και τέθηκε χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση όλων των αναγκαίων ενεργειών με στόχο την ολοκλήρωση του πάρκου και την απόδοσή του στους πολίτες, με πρώτο βήμα τη σύσταση του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου.
Σήμερα, 5/6/2018, παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος,   ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, οι πολίτες και τα κινήματα πολιτών μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι για τη σθεναρή και συνεπή τους θέση υπέρ ενός ενιαίου και αδιαίρετου Μητροπολιτικού Πάρκου σύμφωνα με τη μελέτη του ΟΡΣΑ. 
Οι πρόθυμοι και αυτοί που επένδυαν σε ψηφοθηρικά παιχνίδια θα κριθούν από τους ίδιους τους πολίτες.  

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

1 σχόλιο:

  1. Θεωρώ λάθος την αποδοχή και παρουσία του δημάρχου στην πρόσκληση Τσίπρα. Έπεσε και ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι δήμαρχοι στην παγίδα του πιο ψεύτη πρωθυπουργού από καταβολής ελληνικού κράτους αφού το ξέρει ότι πάρκο στο Γουδή δεν πρόκειται να γίνει. Μικροπολιτικά προεκλογικά πυροτεχνήματα για τις εντυπώσεις , ενώ υπάρχει το μεγαλύτερο αστικό πάρκο του κέντρου της Αθήνας και το έχουν παρατήσει στο έλεος της ανομίας και της παραβατικότητας. Η δε ανεκδιήγητη περιφεριάρχις επιτέθηκε στους κατοίκους της Κυψέλης για τις κινητοποιήσεις που οργανώνουν. Ντροπή και μόνο ντροπή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή