Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ: Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ATHENS PRIDE! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ Ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!!!

Αυτός ο τόπος πόσο κάτω θα πέσει ακόμη; Πόση ακόμη ξεφτίλα και ...

ξετσιπωσιά; Η Βουλή θα ντυθεί και θα φωταγωγηθεί στα χρώβματα του Athens Pride. Λες και πρόκειται για εθνική ή θρησκευτική εορτή! 
Το σχετικό ρεπορτάζ που ακολουθεί είναι από το documentonews.gr
Για πρώτη φορά στα χρώματα του Athens Pride αναμένεται να φωταγωγηθεί η Βουλή το ερχόμενο Σάββατο.

Την απόφαση για την φωταγώγηση του κτιρίου στα χρώματα του ουράνιου τόξου, έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Εκτός από τη Βουλή, χορηγοί στο φετινό Athens Pride είναι το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η Ευρωπαΐκή επιτροπή στην Ελλάδα, η περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ αλλά και το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη.

Η θηλυκότητα είναι το κεντρικό θέμα του Athens Pride 2018 που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στην Πλατεία Συντάγματος. Εξ ου και το σύνθημα «Παρούσα» που παρουσιάστηκε μαζί με τις δράσεις της εκδήλωσης, σε συνέντευξη Τύπου στη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα.

Το Pride διοργανώνεται για 14η διαδοχική χρονιά στην Αθήνα και είναι η δεύτερη φορά που η παρέλαση θα διεξαχθεί στην Πλατεία Συντάγματος. Το σύνθημα «Παρούσα» αφορά τη θηλυκότητα όχι ως συνέπεια της βιολογίας, αλλά όπως βιώνεται κάθε μέρα σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΕΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥ ΑΚΑΛΥΠΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ,ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ IN PUBLIC ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή